Πώς να διαλέξεις το σωστό άρωμα για αγόρι σου;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Πώς να διαλέξεις το σωστό άρωμα για αγόρι σου;
couple hug beach

Η έναρξη του καλοκαιριού είναι μία καλή ευκαιρία για αλλαγή αρώματος όχι μόνο για εσένα, αλλά και για το αγόρι σου.  Έρευνες έχουν δείξει ότι το 80% των αντρών δεν χρησιμοποιεί συστηματικά άρωμα ή κολόνια. Οι περισσότεροι που έχουν εντάξει το άρωμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους ή μυήθηκαν από το πατέρα τους στον κόσμο της αρωματοποιίας ή μια γυναίκα φρόντισε να τους κάνει δώρο το ΣΩΣΤΟ. Άρα είναι μονόδρομος για να μάθεις ποιο είναι το επόμενο καλοκαιρινό δώρο στο αγόρι σου.

Ξεκίνα αναγνωρίζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του αγοριού σου. Με λίγα λόγια, είναι αθλητικός, κλασσικός, hipster, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της μόδας και πάει λέγοντας. Oι κυριότερες οικογένειες στις οποίες κατατάσσονται τα ανδρικά αρώματα είναι οι εξής:

Woody και Leather: Κυριαρχούν οι ξυλώδεις μυρωδιές, συνήθως το σανδαλόξυλο και ο κέδρος. Το ξύλο παντρεύεται τέλεια με το δέρμα, μια οικογένεια που περιλαμβάνει μυρωδιές από μέλι, ταμπάκο και ξύλο, που θυμίζουν μυρωδιά από δέρμα. Τα συγκεκριμένα αρώματα απευθύνονται σε άντρες που θέλουν το κάτι παραπάνω, είναι ψαγμένοι καταναλωτές τους αρέσει να ντύνονται σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας.

Oceanic και Green: Είναι οι κατηγορίες που αποπνέουν τη περισσότερη φρεσκάδα. Είναι ιδανική επιλογή για τους αθλητικούς τύπου. Υπέρμαχοι του ανεπιτήδευτου αποζητούν μυρωδιές που φέρνουν στο μυαλό τους καθαριότητα και θαλασσινή αύρα. Κατ’ επέκταση έδαφος κερδίζουν και τα αρώματα που οι νότες τους ανεπαίσθητα αναδύονται από το δέρμα και ανήκουν στην green οικογένεια.

Chypre: Η κλασσικότερη όλων κατηγορία που απευθύνεται σε όσους δεν αγαπούν τους πειραματισμούς και μπορεί να φορούν το ίδιο άρωμα για όλη τους ζωή. Περιλαμβάνει αρώματα από περγαμόντο, δρυ και  πατσουλί σε ίσες ποσότητες. Το 1917, ένας διάσημος Γάλλος αρωματοποιός ο Φρανσουά Κοτί, ονόμασε ένα άρωμα του έτσι επειδή του θύμιζε την Κύπρο. Η επιτυχία των Συπρέ αρώματα ήταν τέτοια που έδωσαν το όνομα τους σε μια ολόκληρη αρωματική οικογένεια που περιλαμβάνει ξεχωριστές συνθέσεις άρωμα από πατσουλί και  αρωματικό έλαιο περγαμόντου. Η τέλεια αγορά για τους κλασσικούς κυρίους!

Πηγή: fthis.gr