Spa Rituals: Μασάζ με θερμές πέτρες, κοχύλια & αρωματικό κερί

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Spa Rituals: Μασάζ με θερμές πέτρες, κοχύλια & αρωματικό κερί
lava

Για αναζωογόνηση από μέσα προς τα έξω φέτος το καλοκαίρι!

Στο άκουσμα του όρου spa rituals φαντάζεσαι και όχι άδικα πολυτέλεια, χαλάρωση, αρώματα και φυσικά περιποίηση. Είναι η ώρα που οφείλεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Με τον όρο spa εννοούμε το Sanitas Per Aqua, δηλαδή τη φροντίδα μέσω νερού! Υπάρχουν πολλές επιλογές και χώροι που μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει. Αποφάσισε να αφεθείς στα χέρια των ειδικών που θα σου προσφέρουν αυτό που η επιδερμίδα αλλά και η ψυχολογία σου έχουν απόλυτη ανάγκη.

Τρία νέα spa ritual trends

Για εσένα που είσαι λάτρης του μασάζ αλλά θέλεις και κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς ένα χώρο spa επέλεξε κάτι από τα παρακάτω.

Hot stone massage

Ένα μασάζ με ζεστές πέτρες είναι ένας τύπος θεραπείας μασάζ. Χρησιμοποιείται για σε βοηθήσει να χαλαρώσεις τους τεταμένους μύες και τους κατεστραμμένους μαλακούς ιστούς σε όλο το σώμα σου, να μειώσει το άγχος και την ένταση αλλά και να σε βοηθήσει αν δυσκολεύεσαι στον ύπνο.

Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ με ζεστές πέτρες, λείες, επίπεδες, θερμαινόμενες πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σου. Οι πέτρες είναι συνήθως κατασκευασμένες από βασάλτη, έναν τύπο ηφαιστειακού βράχου που διατηρεί τη θερμότητα. Οι θεραπευτές μασάζ κρατούν τις θερμές πέτρες καθώς κάνουν μασάζ στο σώμα σου χρησιμοποιώντας σουηδικές τεχνικές μασάζ.

Lava Shell massage με κοχύλια

Είναι ένας τύπος θερμικής θεραπείας που χρησιμοποιεί τα κελύφη Tiger Clam ως εργαλείο μασάζ. Τα κοχύλια συλλέγονται για φαγητό στους ιθαγενείς στις Φιλιππίνες για εκατοντάδες χρόνια. Τώρα πλέον ανακυκλώνονται και χρησιμοποιούνται για μασάζ Lava Shell μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον θεραπεία spa. Αυτό το ήρεμο μασάζ χρησιμοποιεί το πρώτο εργαλείο μασάζ αυτο-θέρμανσης στον κόσμο και η θερμότητα παράγεται εισάγοντας ένα «φακελάκι γέλης λάβας» και «υγρό ενεργοποίησης» στο κέλυφος.

Τα κοχύλια Lava οφείλουν τη μαγεία τους σε ένα μείγμα ορυκτών, όπως ξηρά φύκια, νεκρά seasalt, φύκια και αιθέρια έλαια. Τα θερμαινόμενα κελύφη εκπέμπουν επίσης ιόντα ασβεστίου, τα οποία μεταφέρονται στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια  του μασάζ. Το ασβέστιο μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος. Εναλλακτική λύση για τη δημοφιλή θεραπεία spa ritual με μασάζ με ζεστές πέτρες, το Lava Shell μπορεί να εκπέμψει θερμότητα έως και μία ώρα, επιτρέποντας στον θεραπευτή σας να προσφέρει ένα συνεχές και απρόσκοπτο ζεστό μασάζ σώματος.

Candle massage με αρωματικό κερί

Αυτό το είδος μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα με ένα ειδικό ζεστό κερί που λιώνει και εφαρμόζοντας το προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ενυδάτωσης και χαλάρωσης στο δέρμα. Αποτελεί ένα μοναδικό και πρωτότυπο συνδυασμό αισθήσεων και αρωμάτων που θα σε ταξιδέψουν και ταυτόχρονα θα απομακρύνουν κάθε ένταση. Πνευματικά και σωματικά! Η θεραπεία Candle Massage βασίζεται πλήρως σε ένα φίνο κρεμώδες ζεστό κερί που εφαρμόζεται στο σώμα και προκαλεί βαθιά θρέψη στο δέρμα σου. Συνδυάζονται απαλές πιέσεις και μεγάλες συνεχόμενες κινήσεις που έχουν την ικανότητα να χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα. Επίσης διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και έτσι βοηθά το σώμα και τον οργανισμό να αποβάλει όλες του τις εντάσεις & τοξίνες.

Ολιστικό spa ritual ειδικά για εσένα

Και για σένα όμως που επιθυμείς κάτι πιο ολιστικό, μπορείς να ζητήσεις από τους ειδικούς του χώρου να δημιουργήσουν το δικό σου προσωπικό πακέτο.

  • Αυτό σίγουρα θα ξεκινά με ένα peeling σώματος. Προτίμησε handmade μείγματα με θαλασσινό αλάτι, λάδι και αιθέρια έλαια που και θα σε ενυδατώσουν, και τα αρώματα θα ξυπνήσουν όλες σου τις αισθήσεις.
  • Θα συνεχίσεις με μια μάσκα για το σώμα για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Ανάμεσα στις επιλογές, ενυδάτωση, σύσφιξη, λιποδιάλυση ακόμα και αποτοξίνωση.
  • Το δέρμα σου πλέον είναι καθαρό και έτοιμο να δεχτεί τις ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ που θα επιλέξεις στη συνέχεια και θα ολοκλήρωσης την απόλυτη περιποίηση με το πρόσωπο σου! Όπου και εδώ μπορείς να διαλέξεις την κατάλληλη φροντίδα για την δική σου !

Μην ξεχνάς πως εσύ γνωρίζεις τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου. Οι ειδικοί είναι εκεί, με όπλο τα επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα να σου προσφέρουν την πιο αποτελεσματική και χαλαρωτική φροντίδα!

Πηγή: https://www.beautemagazine.gr/