Πώς θα καλύψετε τις λευκές τρίχες χωρίς μόνιμη βαφή

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Πώς θα καλύψετε τις λευκές τρίχες χωρίς μόνιμη βαφή
gkriza mallia 1

Είχα ελάχιστες λευκές τρίχες στα μαλλιά μου από τα 14 μου.

Δεδομένου ότι ο πατέρας μου είχε γκρι μαλλιά από τα 13 του, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που στα 32 μου μπορώ και τις περιορίζω, τραβώντας απλά μερικές με το τσιμπιδάκι. Όμως ως πότε θα το κάνω αυτό;

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ προσωπικά -και απ’ ό,τι έχω καταλάβει οι περισσότερες γυναίκες- είναι ότι, οι λευκές τρίχεςδεν συσσωρεύονται μαζί, είναι σε διάφορα σημεία στο κεφάλι, διάσπαρτες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα -ίσως επειδή ακόμα δεν είναι αρκετές.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Harris (@sarahharris)

Οι γκρίζες τρίχες που δε μας ενοχλούν είναι αυτές που βγαίνουν σε σημεία που δεν φαίνονται, δηλαδή καλύπτονται με άλλες τούφες. Με άλλα λόγια, αν είναι όλες στις μπροστινές τούφες, τότε είναι πιο ορατές. Αν είναι διάσπαρτες ή στις εσωτερικές τούφες των μαλλιών, τότε καμουφλάρονται εύκολα.

Τι γίνεται αν τα λίγα λευκά μαλλιά σας συγκεντρώνονται σε μια περιοχή και δεν είναι διάσπαρτα; Εάν αρχίσετε να παρατηρείτε λευκές τρίχες σε ένα συγκεκριμένο σημείο, τότε μπορούν να σας βοηθήσουν τα χρηστικά προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά. Θα βρείτε spray βαφής -τα οποία φεύγουν στο πρώτο λούσιμο- αλλά ακόμα και mascara για τρίχες για να βάψετε μόνο τις συγκεκριμένες τούφες. Επιπλέον, μπορείτε να πάτε στον κομμωτή σας και να του ζητήσετε να ασχοληθεί με αυτά τα σημεία και μόνο.

Προσοχή! Χρειάζεται να προσέξετε το χρώμα, αν θέλετε να είναι ακριβώς ίδιο με το δικό σας, γι’ αυτό εμπιστευτείτε έναν κομμωτή με εμπειρία στις βαφές.

Πηγή: https://www.bovary.gr/beauty/tailor-made/pos-tha-kalypsete-tis-elahistes-leykes-trihes