Πώς να εφαρμόσετε σωστά τη mascara σας με 6+1 απίθανα tips ώστε να αποκτήσετε μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Πώς να εφαρμόσετε σωστά τη mascara σας με 6+1 απίθανα tips ώστε να αποκτήσετε μακριές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες
eye lashes

Αποκτήστε σαγηνευτικό βλέμμα και μαγέψτε τους πάντες στο πέρασμά σας

Μπορούν να δώσουν ένταση στα looks σας και να στηρίξουν κάθε σας εμφάνιση είτε επιλέξετε να κάνετε κάποιο no makeup makeup είτε να δημιουργήσετε ένα full glam μακιγιάζ. Εάν θέλετε, λοιπόν, να εφαρμόσετε σωστά τη mascara χωρίς καν να χρειαστεί να βάλετε πολλές στρώσεις, βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Υπάρχουν πολλά έξυπνα και πολύτιμα μυστικά, που μπορείτε να υιοθετήσετε όσο κάνετε το μακιγιάζ των ματιών σας και τα οποία έχω δοκιμάσει κι εγώ, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε άμεσα πλούσιες βλεφαρίδες και σαγηνευτικό βλέμμα. Ενσωματώστε, λοιπόν, τα 7 παρακάτω απίθανα tips στην eye makeup routine σας και θα δείτε τόσο θεαματικά αποτελέσματα στο μήκος τους, που δε θα το πιστεύετε!

1. Μη βάζετε και βγάζετε το βουρτσάκι της mascara 

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να αφήσει τον αέρα να μπει μέσα στη συσκευασία και να στεγνώσει τη mascara είτε είναι καινούρια είτε όχι. Στην περίπτωση που έχει σχεδόν τελειώσει, αντί να παιδεύεστε και να προσπαθείτε να βγάλετε ό,τι έχει απομείνει, προτιμήστε να αγοράσετε μια καινούρια.

2. Για να αποφύγετε τους κόμπους

Εφαρμόζοντας την αγαπημένη σας mascara μπορεί να παρατηρήσετε πως σχηματίζονται κόμποι, κάτι που είναι τελείως αντιαισθητικό κι ενοχλητικό για το μακιγιάζ σας. Σε αυτήν την περίπτωση, καλό είναι να προτιμήσετε προϊόντα με βουρτσάκια, των οποίων οι τρίχες έχουν αραιή στοίχιση, ώστε να διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες και να κάνουν την εφαρμογή ευκολότερη.

mascara.jpg

3. Για σαγηνευτικό βλέμμα με διάρκεια

Εάν πρόκειται να λείπετε από το σπίτι σας όλη μέρα, η mascara που θα εφαρμόσατε το πρωί μπορεί να χάσει την ένταση και τη διάρκειά της. Για να αντιστρέψετε την κατάσταση, το πιο εύκολο tip που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να προσθέσετε λίγη βαζελίνη από πάνω κι έτσι να χαρίσετε περισσότερη λάμψη στα μάτια σας! Θα είναι σαν να τα βάψατε μόλις.

4. Για αξεπέραστο μήκος 

Εάν ανήκετε στο club των γυναικών, που θέλουν να έχουν εξαιρετικά μεγάλες και πλούσιες βλεφαρίδες, αλλά δε θέλουν να βάλουν extension, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μία στρώση της αγαπημένης σας mascara, να περιμένετε να στεγνώσει και στη συνέχεια να τοποθετήσετε από πάνω ένα ζευγάρι ψεύτικες. Με αυτόν τον τρόπο, θα κάνετε ακαταμάχητο το βλέμμα σας. Προσοχή στις υπερβολές!

5. Για να βάψετε όλες τις βλεφαρίδες σας

Σίγουρα δε θέλετε να έχετε βλεφαρίδες που είναι… μισοβαμμένες, διότι με αυτόν τον τρόπο δε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μάτια σας. Το καλύτερο τρικ είναι να χρησιμοποιήσετε mascara με καμπυλωτό βουρτσάκι, που πιάνει ακόμη και τις πιο μικρές τριχούλες στις γωνίες. Εφαρμόστε 2-3 στρώσεις και είστε έτοιμες!

mascara2.jpg

6. Pop of colour

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, οπότε τώρα είναι η εποχή, για να πείτε το μεγάλο «ναι» στις mascara σε ζωηρές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια σε μοβ ή μπλε, για να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας. Ωστόσο, φροντίστε να τη συνδυάσετε με nude σκιές και κραγιόν, για να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα.

7. Προσοχή στη σωστή σειρά

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη των γυναικών στο μακιγιάζ των βλεφαρίδων είναι ότι χρησιμοποιούν το ειδικό ψαλίδι για να τις κάνουν πιο καμπυλωτές, αφού εφαρμόσουν τη mascara! Με αυτόν τον τρόπο, καταστρέφετε την τέλεια εφαρμογή που κάνατε πριν και μπερδεύετε τις τρίχες μεταξύ τους. Αν θέλετε έξτρα σχήμα, χρησιμοποιήστε το πριν περάσετε στην εφαρμογή της mascara.

Πηγή: www.glow.gr