Περιποίηση μετά τον ήλιο

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Περιποίηση μετά τον ήλιο
lotion

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές κινήσεις περιποίησης το καλοκαίρι;
Η αντηλιακή προστασία είναι η πρώτη και ακολουθεί η ενυδάτωση μετά τον ήλιο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ποντάρεις σε προϊόντα after sun τα οποία, εκτός από ενυδάτωση, προσφέρουν μια ευεργετική αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στην επιδερμίδα μετά από πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο.

Πέρα από το να προφυλάσσεσαι από το ευρύ φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας, είναι εξίσου απαραίτητο να αποκαθιστάς την υγρασία της επιδερμίδας και να επαναφέρεις την ελαστικότητα που χάνεις από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας, τον αέρα και την άμμο. Χάρη σε φυσικά καταπραϋντικά συστατικά, όπως εκχύλισμα καλέντουλας, αλόη, γιαούρτι τα after sun γαλακτώματα, μάλιστα, ανακουφίζουν το αφυδατωμένο δέρμα από ερεθισμούς, ελαφριά ερυθήματα, τραβήγματα ή εγκαύματα που συχνά προκαλούνται λόγω δερματικής ευαισθησίας ή αμέλειας από την έκθεση στον ήλιο. Τα καινούργια προϊόντα της αγοράς θα σε εκπλήξουν χάρη στις new age υφές και συνθέσεις. Θα βρεις ακόμα και λαδάκια που είναι εμπλουτισμένα με καταπραϋντικά και θρεπτικά έλαια, τα οποία ηρεμούν την επιδερμίδα και χαρίζουν μεταξένια απαλότητα χωρίς να αφήνουν κανένα λιπαρό κατάλοιπο. Ανεξαρτήτως επιλογής, πάντως, το κοινό σημείο αναφοράς όλης σχεδόν της γκάμας των προϊόντων μετά τον ήλιο είναι τα ευχάριστα, διακριτικά αρώματα και οι μη λιπαρές υφές, που απλώνονται και απορροφώνται εύκολα!

Και όχι μόνο δεν αφαιρούν το μαύρισμα, όπως νομίζουν πολλές γυναίκες, αλλά αντίθετα εξασφαλίζουν στιλπνότητα στο δέρμα, καμουφλάροντας τη δυσάρεστη όψη τραβήγματος ή ξεφλουδίσματος. Κάποια after sun, μάλιστα, διαθέτουν τα κατάλληλα συμπλέγματα και συστατικά, που ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης και συμβάλλουν στην παράταση της διάρκειάς του μαυρίσματος.

Eπιμέλεια ,