Ποια είναι η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας που έχει έρθει για να μείνει;

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Ποια είναι η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας που έχει έρθει για να μείνει;
girl enjoying the sun

Αν και να μας μύησε στο δημοφιλές layering που είναι συνώνυμο με τα πολλαπλά βήματα (και προϊόντα) στην καθημερινή μας περιποίηση, τώρα η Κορέα επανέρχεται δυναμικά με το αντίπαλο δέος. Κέντρο συνεχών εξελίξεων και καινοτομιών η χώρα της Ανατολικής Ασίας (Sephora) μας συστήνει μια νέα, compact και μινιμαλιστική ρουτίνα ομορφιάς.

Είναι μινιμαλιστική, γιατί έχει να κάνει με τη χρήση λίγων προϊόντων! Και compact, γιατί αυτά τα προϊόντα περιέχουν ενεργά δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, είναι σκληρά εργαζόμενα και αποδοτικά.

Την τιμητική τους έχουν οι μονοδόσεις, αμπούλες και κάψουλες, που έχουν αρχίσει να κατακλύζουν την αγορά των καλλυντικών στην Ευρώπη με ταχύτατο ρυθμό μετρώντας διψήφια αύξηση στις πωλήσεις.

Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Αρχικά, περιέχουν την κατάλληλη, εξαιρετικά συμπυκνωμένη δοσολογία από ενεργά, θρεπτικά, αντιγηραντικά συστατικά σε ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση. Επιπλέον, η αεροστεγής συσκευασία τους διατηρεί τη σύνθεση απόλυτα ασφαλή και αναλλοίωτη. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την one off χρήση τους τα συστατικά παραμένουν φρέσκα και ισχυρά μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής.

Τέλος, οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Οι μεν κάψουλες κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενα υλικά, οι δε αμπούλες από ανακυκλώσιμο γυαλί.

Επιμέλεια :