Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Εύκολοι τρόποι να απαλλαγείτε από αυτούς!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Εύκολοι τρόποι να απαλλαγείτε από αυτούς!
mavroi kukloi

Οι άνθρωποι μπορεί να μειώσουν την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια με απλές θεραπείες στο σπίτι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Medical News Today.

 Κοιμηθείτε περισσότερες ώρες

Οι άνθρωποι μπορούν να διασφαλίσουν ότι κοιμούνται επαρκώς κάθε βράδυ για να μειώσουν ή να αποτρέψουν τους μαύρους κύκλους. Το να σηκώσετε το κεφάλι πάνω σε επιπλέον μαξιλάρια μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος γύρω από τα μάτια.

Αγγούρι

Η εφαρμογή φετών αγγουριού στα μάτια μπορεί να καταπραΰνει τα κουρασμένα μάτια και να μειώσει το πρήξιμο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και βιταμίνη C του αγγουριού μπορεί να βοηθήσει στη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος. Το αγγούρι περιέχει επίσης σίλικα, το οποίο είναι απαραίτητο για υγιή ιστό του δέρματος.

Παγωμένη κομπρέσα

Η εφαρμογή  παγωμένης κομπρέσας στα μάτια μπορεί να συσφίξει τα αιμοφόρα αγγεία και να μειώσει την εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Φακελάκια τσαγιού

Τα φακελάκια τσαγιού μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Η καφεΐνη έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος γύρω από τα μάτια.

Ένα άτομο μπορεί να βράσει δύο φακελάκια τσαγιού σε νερό να τα αφήσει να κρυώσουν και στη συνέχεια να τα τοποθετήσει  πάνω από κάθε μάτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  μαύρο  ή  πράσινο  τσάι.

Μασάζ προσώπου

Η κακή κυκλοφορία γύρω από τα μάτια μπορεί να προκαλέσει εμφάνιση μαύρων κύκλων. Απαλό μασάζ γύρω από την περιοχή των ματιών μέσω του προσώπου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Αντιοξειδωτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος

Κρέμες προσώπου και προϊόντα κάτω από τα μάτια που περιέχουν αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. Οι βιταμίνες E και C είναι αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία των μαύρων κύκλων.

Μακιγιάζ

Αν και το μακιγιάζ δεν θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους, οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα κονσίλερ κάτω από το μάτι για καλύψουν τους κύκλους.