ΤΑΣΗ : Matte red is the new black

Home ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΑΣΗ : Matte red is the new black
DYO matte red

Κόκκινο χρώμα και ματ υφή στα χείλη είναι ο συνδυασμός που κρατά τα ηνία αυτής της σεζόν.

Το πλέον διαχρονικό κραγιόν, το κόκκινο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις φθινοπωρινές επάλξεις. Μόνο που τώρα φλερτάρει έντονα με πολλές αποχρώσεις και σχεδόν αποκλειστικά με τη ματ υφή.

Από τις πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις, που φωτίζουν το πρόσωπο, και τις βαθυκόκκινες, που αναδεικνύουν μια εκλεπτυσμένη ρετρό φινέτσα, μέχρι τις πιο βαθιές, σκούρες εκφάνσεις του το κόκκινο είναι σίγουρα το χρώμα που προσιδιάζει στα χείλη κάθε προσώπου.

Τα κόκκινα ματ κραγιόν της σεζόν διαθέτουν έντονες χρωστικές και ανανεωμένες, πιο άνετες συνθέσεις, ενώ, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα και έλαια που περιέχουν δεν αφήνουν τη δυσάρεστη αίσθηση ξηρότητας. Ωστόσο, η γκάμα των επιλογών διευρύνεται και με τα κραγιόν σε fluid υγρή μορφή, που αφήνουν ένα ανάλαφρο φιλμ παραπέμποντας στην αίσθηση ενός απαλού creamy κραγιόν.

Το κόκκινο είναι το ιδανικό ταίρι και για τα εορταστικά party looks, αλλά θέλει να έχει την απόλυτη (σχεδόν) αποκλειστικότητα. Τι εννοούμε με αυτό; Όταν το επιλέγουμε, φροντίζουμε το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι μίνιμαλ σετάροντάς το με φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα και καθηλωτικό βλέμμα με τη βοήθεια της αγαπημένης μας μαύρης μάσκαρα.