Μπορείς να κάνεις καθαρισμό προσώπου στο σπίτι; Η απάντηση είναι ναι και ξέρουμε τον τρόπο!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Μπορείς να κάνεις καθαρισμό προσώπου στο σπίτι; Η απάντηση είναι ναι και ξέρουμε τον τρόπο!
katharismos proswpou

Έτσι θα κάνεις σωστά τον καθαρισμό προσώπου μόνη σου!

Σκέφτεσαι να κάνεις καθαρισμό προσώπου στο σπίτι, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; Δεν είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζεις και ήρθε η ώρα να τον μάθεις.

Θες η επιδερμίδα σου να είναι λαμπερή και το αποτέλεσμα αυτό να το έχεις κάνοντας μόνο ένα καθαρισμό προσώπου; Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε ειδικούς! Μπορείς να έχεις το ίδιο καλό αποτέλεσμα με αυτό που προσφέρουν τα ινστιτούτα ομορφιάς κάνοντας ένα καθαρισμό προσώπου στο σπίτι μόνη σου. Πώς θα τα καταφέρεις;

Πώς θα κάνεις καθαρισμό προσώπου μόνη σου;

  1. Πρώτα απ’ όλα καθάρισε καλά το πρόσωπο σου με γαλάκτωμα ή με ελαιόλαδο για να φύγει μέχρι και το τελευταίο ίχνος make up.
  2. Σε μια κατσαρόλα βράσε χαμομήλι και κάτσε από πάνω να ρουφήξει η επιδερμίδα σου όλους τους ατμούς. Οι ατμοί θα μαλακώσουν την επιδερμίδα σου και οι ουσίες του χαμομηλιού θα αποτρέψουν τους τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Ο ιδανικός χρόνος που θα χρειαστεί να κάτσεις πάνω από τους ατμούς για να συνεχίσεις τον καθαρισμό προσώπου σου είναι τα 20 με 25 λεπτά.
  3. Τώρα ήρθε η ώρα να απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα. Αφού τα πιέσεις λίγο απαλά με τα δάχτυλά σου στην αρχή για να απομακρυνθεί το εσωτερικό σμήγμα (Προσοχή! Πρέπει να έχεις πλύνει πολύ καλά τα χέρια σου και να τα έχεις απολυμάνει με οινόπνευμα). Αν έχεις μακριά νύχια, φρόντισε να φορέσεις γάντια, γιατί κάτω από τα νύχια σου συσσωρεύονται πολλά μικρόβια που δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με το πρόσωπο.
  4. Αφού έβγαλες και τα μαύρα στίγματα, ήρθε η ώρα να κάνεις peeling προσώπου με ζάχαρη και μέλι ή με εσπεριδοειδή και στη συνέχεια να βάλεις μια μάσκα καθαρισμού προσώπου για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα.

Tip!

Ειδικά το Καλοκαίρι καλό θα ήταν να επαναλαμβάνεις την παραπάνω διαδικασία κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ τον Χειμώνα κάθε ένα με ενάμιση μήνα.

Πηγή: ipop.gr