Η JLO έβαλε την πιο cosy ρόμπα της και μας έδειξε πώς φροντίζει τα μαλλιά της!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Η JLO έβαλε την πιο cosy ρόμπα της και μας έδειξε πώς φροντίζει τα μαλλιά της!
jlo hair robe

Η JLO είναι iconic σε ό,τι κάνει! Έχει iconic επιδερμίδα, έχει iconic σώμα και όσο για τα μαλλιά της, δεν υπάρχει χτένισμα που να έχει κάνει και να μην θέλουμε να αντιγράψουμε. Αλλά πίσω από αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που βλέπουμε η JLO θέλει να ξέρουμε ότι τα μαλλιά της δεν είναι πάντα έτσι και ότι υπάρχουν και για εκείνη bad hair days. Τι κάνει αυτές τις μέρες; Μόλις μας αποκάλυψε!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λοιπόν, η JLO ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να φοράει την πιο άνετη ρόμπα της και να έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα σινιόν. Κάτω από αυτή τη φωτογραφία έγραψε: “Φοράω την πιο άνετη ρόμπα μου και φροντίζω λίγο τον εαυτό μου σήμερα χρησιμοποιώντας το νέο μου detox scrub για το τριχωτό της κεφαλής και τη νέα μου μάσκα από την hers. Ορίστε ένα μυστικό… γύρισα ένα νέο βίντεο κλιπ χθες το βράδυ το οποίο ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αλλά τα μαλλιά μου ταλαιπωρήθηκαν πολύ και αυτό το scrub μαλλιών με αυτή τη μάσκα είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα τα οποία δημιούργησα και για εσάς!”.

Πράγματι, η JLO μέσα σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, δημιούργησε και μια σειρά φροντίδας μαλλιών σε συνεργασία με το brand hers και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα scrub για το τριχωτό της κεφαλής (πρέπει να το φροντίζουμε ακριβώς όπως κάνουμε με την επιδερμίδα μας) και μια μάσκα ενώ την πρώτη μέρα του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει και το JLO Beauty, η εταιρία skincare που μόλις δημιούργησε!

Πηγή: www.tlife.gr