Τα hairstyles που σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Τα hairstyles που σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα
younger hairstyles

Πρόσθεσε στυλ και αφαίρεσε χρόνια από την εμφάνισή σου με “όπλο” τα μαλλιά σου.

Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να θέλεις να δείχνεις μικρότερη από αυτό που αναγράφεται στην ταυτότητά σου. Ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο που έχουμε οι γυναίκες στη διάθεσή μας για να κρύψουμε χρόνια από την εμφάνισή μας είναι τα μαλλιά μας. Ανάλογα με την κουπ αλλά και με το χτένισμα που θα επιλέξουμε μπορούμε να κρύψουμε τις ρυτίδες, να κάνουμε το πρόσωπο να δείχνει πιο “φρέσκο” και να δώσουμε έναν νεανικό αέρα στο στυλ μας. Ένας καλός κομμωτής μπορεί κάνοντας τα μαγικά του να “κρύψει” έως και δέκα χρόνια από την ηλικία μιας γυναίκας.

Αυτά τα hairstyles σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα:

Ψιλαριστά μαλλιά μέχρι τους ώμους

Τα hairstyles που σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα

Το μήκος που ακουμπάει ή φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους είναι πολύ κολακευτικό για κάθε ηλικία. Γλυκαίνει το πρόσωπο, αναδεικνύει κάθε χρώμα μαλλιών και όταν έχει φιλάρισμα δίνει τη δυνατότητα στον hairstylist να τονίσει εκείνα τα σημεία του προσώπου που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επίσης, επειδή έχουν κίνηση κάνουν ολόκληρη τη σιλουέτα να δείχνει πιο ανάλαφρη και κατά συνέπεια πιο νεανική.

Αφέλειες

Scarlett Johansson

Υπάρχουν τόσο πολλά είδη που σίγουρα κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό για εκείνη. Επειδή πέφτουν πάνω στο μέτωπο, βοηθούν να κρύψουμε τις ρυτίδες -προσοχή όμως, δεν θέλουμε να είναι υπερβολικά μακριές γιατί σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να τραβούν το βλέμμα προς την περιοχή των ματιών και τις γραμμές που ενδεχομένως υπάρχουν εκεί. Σε συνεργασία με τον κομμωτή σου, θα βρεις ακριβώς το στυλ και το μήκος που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου πρόσωπο.

Bob

Charlize Theron

To κοντό καρέ που φτάνει μέχρι το πηγούνι θα σε κάνει να δείχνεις αλλά και να νιώθεις νεότερη καθώς “ανασηκώνει” τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Δοκίμασε ένα που δεν θέλει τα μαλλιά να είναι στο ίδιο μήκος ώστε να δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης.

Pixie cut

Kris Jenner

Όταν μιλάμε για pixie cut αναφερόμαστε σε ένα κοντό κούρεμα που δεν καλύπτει τα αυτιά (ούτε τα σκουλαρίκια σου) αλλά είναι πιο μακρύ στο επάνω μέρος -τα μπροστινά μαλλιά μπορεί να είναι αρκετά μακριά ώστε να το συνδυάσεις και με αφέλειες. Επειδή αναδεικνύει τα ζυγωματικά και τα μάτια, κάνει το πρόσωπο να δείχνει στη στιγμή πιο ενδιαφέρον και πιο νεανικό ενώ, με τα κατάλληλα προϊόντα, δίνει τη δυνατότητα για πολλά διαφορετικά edgy χτενίσματα.

Μακριά μαλλιά με έντονες ανταύγειες

Jennifer Lopez

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τα πολύ μακριά χτενίσματα από μια ηλικία και μετά γιατί τα μακριά μαλλιά έχουν την τάση να “βαραίνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Όμως, δεν είναι απαραίτητο να στερηθείς τη μακριά κόμη σου σε οποιαδήποτε ηλικία. Το “κλειδί” για να μην σε κάνουν να δείχνεις πιο μεγάλη είναι να τα τονίσεις με φωτεινές ανταύγειες που δίνουν την αίσθηση του όγκου, του βάθους και της κίνησης στο hairstyle σου. Επίσης, τους προσθέτουν λάμψη η οποία μεταφέρεται και στο πρόσωπο κι έτσι η επιδερμίδα δείχνει στη στιγμή πιο στιλπνή.

Messy bob

Meg Ryan

Το στυλ “I woke up like this” στα μαλλιά δείχνει μια γυναίκα που είναι χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Βγάζει προς τα έξω τον πιο παιχνιδιάρικο εαυτό σου και μια φρεσκάδα που είναι σίγουρο ότι κρύβει χρόνια από την εμφάνισή σου. Θα πρέπει όμως να προσέξεις το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα το πλαισιώσουν, ώστε να δείχνεις ότι έχεις ένα hairstyle με άποψη κι όχι ότι απλώς δεν είχες χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου.

Κεντρική φωτο: Madame Figaro France / Filezilla
Φωτογραφίες: Splash News/Ideal Image

Πηγή: www.madamefigaro.gr