Φοράς μάσκα; Η Hilary Duff σου δείχνει το τέλειο μακιγιάζ γι’αυτό!

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Φοράς μάσκα; Η Hilary Duff σου δείχνει το τέλειο μακιγιάζ γι’αυτό!
hilary duff wearing mask

Η ζωή με τη μάσκα έχει αλλάξει τον κόσμο του beauty: δίνουμε περισσότερη έμφαση στο skincare γύρω από τα χείλη και τη μύτη (εκεί που δημιουργούνται σπυράκια λόγω του υγρού περιβάλλοντος) και στα μάτια όταν μιλάμε για μακιγιάζ. Θα αφήσουμε το πρώτο κομμάτι στην άκρη και θα εστιάσουμε στο δεύτερο. Προς το παρόν.

Το νέο εδώ είναι ότι η Hilary Duff έκανε ένα gathering στον κήπο της για φίλους και μας έδειξε το μακιγιάζ που επέλεξε για την βραδιά, ένα μακιγιάζ που τόνιζε τα μάτια της, μιας και από την selfie που ανέβασε είναι εμφανές ότι φορούσε μάσκα.

Η πρωταγωνίστρια του The Younger από stories που ανέβασε πριν μας δείξει το μακιγιάζ της φαίνεται πως χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της τις οδηγίες που της έδωσε η επί χρόνια προσωπική της makeup artist, Kelsey Deenihan ενώ χρησιμοποίησε το Lorac Diamond Eye Gloss Trio, το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά φυσικά μπορείς να βρεις σε όποιο brand θέλεις μια αντίστοιχη μεταλλική μπλε σκιά.

Λίγο αργότερα η ίδια ανέβασε και μια ακόμη φωτό στην οποία φαίνεται να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, με messy μαλλιά, ωστόσο η σκιά της να παραμένει στο ύψος των περιστάσεων. «Αυτό το μπλε είναι ακόμη στη θέση του δέκα ώρες μετά», έγραψε η ίδια στο story της.

Γρήγορη ερώτηση: όταν φοράς μάσκα φροντίζεις το μακιγιάζ των ματιών σου να είναι διαφορετικό; Δίνεις λίγο παραπάνω έμφαση στα μάτια;

Πηγή: www.tlife.gr