Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να μυρίζει και να διαρκεί περισσότερο

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Έτσι θα κάνεις το άρωμά σου να μυρίζει και να διαρκεί περισσότερο
aroma

Ένα άρωμα μπορεί να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα μας, ακόμη και τη διάθεσή μας. Είναι αλήθεια άλλωστε πως ένα αγαπημένο άρωμα, όταν το φοράμε, μπορεί να μας φτιάξει το κέφι και να να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή μας, τι γίνεται όμως όταν παύει πια να μας μυρίζει;

Ένα άρωμα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, αφενός όταν είναι καλής ποιότητας και αφετέρου όταν ακολουθούμε κάποια έξυπνα tricks καθώς ψεκαζόμαστε. Ποια είναι αυτά;

Λοιπόν, είναι αλήθεια πως υπάρχουν «μυστικά» σημεία στο σώμα, τα οποία αν ψεκάσεις η μυρωδιά του αγαπημένου σου αρώματος θα αργήσει να εξαφανιστεί.

Ένα από αυτά τα σημεία είναι πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς, στο πίσω μέρος του λαιμού -δηλαδή τον σβέρκο- αλλά και στα χέρια σου.

Τα σημεία αυτά είναι σημεία «κλειδιά», όπου παράγεται θερμότητα, κάτι που κάνει το άρωμά σου να «εκτοξεύει» τις ευχάριστες μυρωδιές του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες δείχνουν τα μοντέλα να ψεκάζουν αυτά τα σημεία.

PEXELS/@karolina-grabowska

Μη ξεχνάς όμως πως για να διατηρηθεί το άρωμα στο δέρμα σου πρέπει πάντα να είναι ενυδατωμένο, πόσο μάλλον αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βρεις την κρέμα του αρώματός σου. Μετά το μπάνιο, μπορείς να βάλεις τη lotion και έπειτα να ψεκαστείς με το άρωμα. Θα σε εκπλήξει πόσο έντονα θα μυρίζει το άρωμά σου μετά από αυτό.

Τα μαλλιά επίσης είναι ένα μυστικό σημείο, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή και σύνεση μιας και οι κολόνιες περιέχουν οινόπνευμα, το οποίο μπορεί να τα αφυδατώσει. Περιορίσου σένα «φσσστ» από απόσταση.

Ψεκάζοντας επίσης τα ρούχα που φοράς, το άρωμά σου θα μυρίζει ευχάριστα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρόσεξε πάλι εδώ όμως. Ψέκασε από απόσταση και πάντα με μέτρο, ώστε να μη μείνει λεκές στα ρούχα.

Bonus Tip: Όσο καλύτερης ποιότητας είναι το άρωμά σου, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει η μυρωδιά του στα ρούχα.

Επίσης, εκτός των παραπάνω συμβουλών πρέπει το άρωμά σου να διατηρείται σε δροσερό περιβάλλον, χωρίς υδρατμούς αλλά και χωρίς να το βλέπει ο ήλιος.

Τέλος, αν ακόμη θεωρείς πως η μυρωδιά της κολόνιας σου «ξεθωριάζει» κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να έχεις πάντα στη τσάντα σου το αγαπημένο σου άρωμα σε μορφή rοllerball. Διάβασε παρακάτω περί τίνος πρόκειται!

Πηγή: https://www.bovary.gr/