ΛΑΙΜΟΣ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ: Σταματήστε το χρόνο σε μια «δύσκολη» περιοχή

Home ΟΜΟΡΦΙΑ ΛΑΙΜΟΣ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ: Σταματήστε το χρόνο σε μια «δύσκολη» περιοχή
aggelidis

Η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ σε σχέση με το πρόσωπο είναι συνήθως περισσότερο παραμελημένη, ωστόσο η περιποίηση και φροντίδα των περιοχών αυτών είναι εξίσου σημαντική, καθώς είναι σημεία τα οποία προδίδουν την ηλικία κάθε γυναίκας.

Η γήρανση της περιοχής του λαιμού-ντεκολτέ οφείλεται τόσο σε εξωγενείς παράγοντες, όπως η συστηματική έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία, το κάπνισμα κ.λπ., όσο και σε κληρονομική προδιάθεση. Έτσι, ενώ το πρόσωπο μπορεί να φαίνεται σφριγηλό και νεανικό, στο λαιμό-ντεκολτέ μπορεί να υπάρχει χαλάρωση του δέρματος, λεπτές ρυτίδες και σε ορισμένα σημεία σακούλιασμα, το οποίο αρχικά είναι ορατό μόνο κατά την κίνηση της κατάποσης και στην πορεία γίνεται ορατό συνεχώς.
Η αποτελεσματική περιποίηση της περιοχής του λαιμού-ντεκολτέ απαιτεί τόσο την πρόληψη της εμφάνισης σημαδιών φθοράς όσο και την επανόρθωση των ήδη υπαρχόντων. Για την περιοχή του λαιμού-ντεκολτέ οι πραγματικά αποτελεσματικές λύσεις είναι περιορισμένες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ
Σημαντικά συστατικά σε ορούς και κρέμες

Νερό
Όπως είναι εύλογο, η λεπτόρρευστη σύνθεση του ορού περιέχει περίπου 90% νερό (ενώ η κρέμα περιέχει περίπου 70%), το οποίο είναι εμπλουτισμένο με λιπίδια και υδατοδιαλυτά συστατικά.
Ενυδατικοί παράγοντες
Οι πιο συνηθισμένοι είναι το υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη, οι πολυσακχαρίτες και οι πρωτεΐνες. Στους περισσότερους ορούς, όλα τα παραπάνω είναι ειδικά επεξεργασμένα σε μικροσκοπικές κάψουλες, ώστε να απορροφώνται έως τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Αντιγηραντικοί παράγοντες
Η ρετινόλη, τα πολυπεπτίδια, η ρεσβερατρόλη, αλλά και φυτικά ή θαλάσσια εκχυλίσματα, είναι μερικά από τα συστατικά που έχουν ως στόχο να διεγείρουν τους ινοβλάστες και να αυξήσουν τη μακροζωία των κυττάρων.

Αντιοξειδωτικά στοιχεία
Όπως οι βιταμίνες C και Ε, οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, που εξάγονται κυρίως από φυτικά εκχυλίσματα. Ρόλος τους είναι να προστατεύουν τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών και να προφυλάσσουν από την πρόωρη γήρανση.

Πηκτικές ουσίες
Οι οποίες κάνουν πιο ευχάριστη την υφή του ορού και πιο εύκολη την εφαρμογή του.
«Αν διανύετε τη δεκαετία των 30, σας αρκεί μια σύνθεση σχεδιασμένη για τις λεπτές γραμμές και τις πρώτες ρυτίδες. Μετά τα 40, επιλέξτε φόρμουλες που προσφέρουν σύσφιγξη και ενισχυμένη ενυδάτωση, ενώ μετά τα 50 δοκιμάστε ορούς που διεγείρουν τους ινοβλάστες και καταπολεμούν τις δυσχρωμίες. Κατά την εφαρμογή, εκτός από το πρόσωπο, μην ξεχνάτε τον λαιμό, το ντεκολτέ, αλλά και τα χέρια».

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ

ΗΙ-PHOS: Το HI-PHOS είναι η τέλεια και ιδανική θεραπεία για όσους επιθυμούν σύσφιγξη και ανόρθωση του λαιμού χωρίς τους κινδύνους του χειρουργείου. Είναι κατάλληλο τόσο για όσους παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ως αντιγήρανση (μακροχρόνια ώθηση κολλαγόνου) όσο και ως προληπτική παρέμβαση.
Η μοναδικότητα της μεθόδου HI-PHOS (MMFU) βασίζεται στο συνδυασμό micro και macro, δύο τεχνολογιών που δρουν στις πρωτεΐνες του δέρματος και στους μυς, διεγείροντας τα βαθιά δομικά υποστηρικτικά στρώματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αντιμετωπίζονταν μόνο με χειρουργικό Lifting.
TIGHTLIFT: Προσφέρει πλήρη αναδόμηση του δέρματος του προσώπου, κάνοντας χρήση δύο εκ των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών στο κόσμο, του fractional RF και του laser. Μέσω μικροϋπολογιστικών ακίδων, η ενέργεια κατευθύνεται απευθείας σε βάθος έως και 3,5 mm.
FRACTIONAL VACUM LIFTFACE: Κάνει ταυτόχρονη κλασματική μηχανική διέγερση και κυτταρική δόνηση για να δώσει λύση στη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού. Μέσω των πατενταρισμένων μικροκεφαλών είναι δυνατή η πολυμικροκλασματική διέγερση στους μικροϋποδοχείς του δέρματος, σε κάθε χιλιοστό του λαιμού και του ντεκολτέ.
MEΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ BONTA: Διαθέσιμη σε δύο μορφές (ενέσιμη και μη ενέσιμη), η συγκεκριμένη θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιγξη του δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ μέσω της συνεργικής δράσης υαλουρονικού οξέος, DMAE, οργανικού πυριτίου και ολιγοπεπτιδίων.
VOLITE: Πρόκειται για τη νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέος, η οποία, σε αντίθεση με το γνωστό αυξητικό υλικό που εγχύεται κάτω από το δέρμα για να δώσει όγκο, εγχύεται μέσα σε αυτό για να το θεραπεύσει. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση διάρκειας πλέον των 6 μηνών, καθώς και αναδιοργανωμένες ίνες κολλαγόνου με απώτερο αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό δέρμα.
ΒΟΤΟΧ NEFERTITI: Ενέσιμη τεχνική, η οποία επανακαθορίζει τις γραμμές του σαγονιού και του λαιμού. Εγχύουμε βουτουλινική τοξίνη σε συγκεκριμένες θέσεις-στόχους στο λαιμό και το μυώδες πλάτυσμα, με απώτερο στόχο να μειωθεί η χαλάρωση του δέρματος που εμφανίζεται πάνω στους μυς.
PRP: H απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης του δέρματος με αυτόλογους μηχανισμούς (αιμοπετάλια).
ΜΑΣΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ: Η χρωματοθεραπεία είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιεί χρώματα για να ισορροπήσει και να αποκατασταθεί το επίπεδο ενέργειας στα κύτταρά μας. Συνδυάζει, δε, τρεις ευεργετικές πηγές φωτός για την αναζωογόνηση, τη σύσφιγξη και την αποτοξίνωση του δέρματος.
ΝΗΜΑΤΑ PDO (Απλά-Ανελκτικά): Είναι πλήρως βιοαπορροφήσιμα. Διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου (που είναι υπεύθυνο για το τέντωμα και τη σταθερότητα του δέρματος), ενώ προκαλούν και σύνθεση φυσικού υαλουρονικού οξέος. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα πιο υγιές και πιο ενυδατωμένο.


Η Προτείνει: