Το classy κούρεμα που επιλέγουν τώρα οι γυναίκες μετά τα 30

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Το classy κούρεμα που επιλέγουν τώρα οι γυναίκες μετά τα 30
woman square

Τα μακριά μαλλιά επέστρεψαν δυναμικά στο hair trends, χωρίς, ωστόσο, το κλασικό καρέ, που φτάνει στο ύψος των ώμων, να χάνει την αίγλη του και την διαχρονική του αξία.

Πριν μερικά χρόνια, το καρέ έκανε έντονη την εμφάνισή του κι αρκετές διάσημες γυναίκες, λάτρεις των μακριών, ανέμελων μαλλιών, το προτίμησαν.

Από τα sexy μακριά μαλλιά, άλλαξαν ριζικά το στιλ τους υιοθετώντας ένα κλασικό, σε ένα μάκρος, εξίσου sexy αλλά με αυστηρό ύφος, καρέ hairlook.

Αυτή ήταν μόλις η αρχή για να ξεκινήσει το bob hairstyle να πρωταγωνιστεί σε κάθε παραλλαγή. Με φιλαρίσματα, με αφέλειες, ασύμμετρο, με πιο μακριές τις μπροστινές τούφες ή και το αντίθετο, κάθε γυναίκα ανάλογα με το στιλ, την διάθεση αλλά και την ηλικία της, προσάρμοσε το καρέ στις δικές της προτιμήσεις.

Είναι πιο δύσκολο μία γυναίκα να πάρει την απόφαση να κόψει κοντά τα μαλλιά της από το να τα μακρύνει. Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια, νομίζουν ότι θα χάσουν τη θηλυκότητά τους και το sex appeal που τους χαρίζουν τα μακριά, ανέμελα μαλλιά τους.

Κι όμως, ένα καρέ hair look, ακόμα και πιο κοντό από το ύψος των ώμων, μπορεί να είναι ακόμα και πιο sexy και εντυπωσιακό από τα μακριά μαλλιά.

Το μυστικό κρύβεται στην αυτοπεποίθηση, στη διάθεση που έχει κάθε γυναίκα να το ενσωματώσει στο στιλ της, να το υιοθετήσει, να το κάνει δικό της και να το αναδείξει.

Δεν έχει σημασία σε ποιο ύψος είναι κουρεμένα τα μαλλιά μας, αλλά στο πόσο άνετα αισθανόμαστε με την εμφάνισή μας. Όταν μία γυναίκα τα έχει βρει με τον εαυτό της, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση για την προσωπικότητα αλλά και το στιλ που έχει, μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε hairlook, μακρύ, κοντό, ακόμα και ανδρόγυνο.

Ο λόγος, λοιπόν, που βλέπουμε τις περισσότερες γυναίκες να τολμούν και να απογειώνουν το καρέ look μετά τα 30 είναι γιατί τότε τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Χρειάζονται κάποια χρόνια για κάθε άνθρωπο, για κάθε γυναίκα για να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και να αγαπήσει κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής της.

Κρατήστε την εικόνα που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και αντιγράψτε το look στο επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Παρακάτω επιλέξαμε κάποιες αγαπημένες influencers, που ακολουθούμε πιστά στο Ιnstagram, οι οποίες υποστηρίζουν άψογα το καρέ μαλλί.

Jeanne Damas: Ως γνήσια Γαλλίδα επιλέγει καρέ με αφέλειες και προτιμάει να αφήνει το φυσικό κυματισμό των μαλλιών της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne ? (@jeannedamas)

Marie Chantal: Παραμένει για χρόνια πιστή, στο αυστηρό καρέ, ενώ τις περισσότερες φορές προτιμάει να ισιώνει τα μαλλιά της, δίνοντας χαρακτήρα στο κλασικό στιλ που εκπροσωπεί.

 

Michelle Pfeiffer: Καρέ μαλλιά, με διακριτικό φιλάρισμα που δίνει κίνηση και στιλ, σε κάθε χτένισμα.

 

Erika Boldrin: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η fashion influencer έκοψε τα μακριά μαλλιά της. Το κοντό καρέ που επέλεξε της χαρίζει ακόμα πιο δυναμικό στιλ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erika Boldrin (@erika_boldrin)

Σοφία Καρβέλα: Καρέ σε ένα μάκρος, το οποίο αφήνει ελεύθερο, χωρίς ιδιαίτερο styling.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Karvela (@thesofiakarvela)

Πηγή: www.bovary.gr