7 χρωματιστά μακιγιάζ για την άνοιξη που μας φτιάχνουν τη διάθεση

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 7 χρωματιστά μακιγιάζ για την άνοιξη που μας φτιάχνουν τη διάθεση
polyxrwmo makigiaz kolaz

Μετά από μήνες εντατικού skincare και less is more προσέγγιση στις εμφανίσεις μας, νιώσαμε να μας λείπει πολύ το full makeup και τα χρώματα γιατί μέσα στην καραντίνα ανακαλύψαμε ότι το μακιγιάζ λειτουργεί ως mood booster.

Ευτυχώς, όμως, όσο εμείς κάναμε τις sheet masks οι διάσημοι makeup artist πειραματίζονταν με φωτεινά χρώματα και εντάσεις για να μας προσφέρουν αυτό που τώρα που μπήκε η άνοιξη έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ: έμπνευση!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας μακιγιάζ για να πάρεις έμπνευση!

Κόκκινα χείλη και έντονο ρουζ

@patrickta

Τίποτα δεν μπορεί να δηλώσει ότι είσαι εδώ περισσότερο από ένα κόκκινο, φλογερό κραγιόν. Για την άνοιξη κάνε ακόμη πιο δυναμική την παρουσία σου σετάροντας αυτό το κόκκινο με αντίστοιχο χρώμα στο top σου και ενίσχυσε την ζωηρή σου όψη με γενναίες δόσεις από ροζ ρουζ.

Tie- dye eyes 

@katiejanehughes

Αυτή την άνοιξη βλέπουμε τις πιο ζωηρόχρωμες παλέτες μας, εκείνες για τις οποίες απορούσαμε τι μας έκανε να τις αγοράσουμε, με άλλο μάτι. Η διάσημη makeup artist Katie Jane Hughes μας υπέδειξε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις παλέτες στα μάτια μας δημιουργώντας μικρά strokes χρώματος στο κινητό βλέφαρο. Για μεγαλύτερη ένταση μπορείς να βρέξεις προηγουμένως το πινέλο σου.

Matte lime meets the cat eye 

@chykapuca

Αν σου αρέσει το χρώμα αλλά δεν είσαι αρκετά τολμηρή μπορείς να το επιλέξεις είτε σε μικρές δόσεις είτε στην πιο παλ εκδοχή του. Έτσι και το χρώμα που θέλεις θα έχεις και θα νιώθεις και άνετα μέσα στο μακιγιάζ σου.

Lavender 

Ένα μόνο χρώμα τοποθετημένο στα μάτια μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ σου και για εμάς αυτό το χρώμα είναι το μοβ της λεβάντας!

Metallic lips 

@vivismakeup

Άφησε τα μάτια σου γυμνά από κάθε ίχνος makeup, εστίασε μόνο στις βλεφαρίδες και παίξε με το χρώμα στο υπόλοιπο πρόσωπο και φυσικά στα νύχια σου κάνοντας το τέλειο match!

Spring bloom

Επίλεξε υφές που δείχνουν σχεδόν υγρές και παστέλ αποχρώσεις για να γεμίσεις όλο το κινητό σου βλέφαρο μέχρι ψηλά τα φρύδια. Το γαλάζιο και το κίτρινο είναι αγαπημένος συνδυασμός.

Πηγή: www.tlife.gr