5 χτενίσματα και κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο πιο λεπτό

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 5 χτενίσματα και κουρέματα που δείχνουν το πρόσωπο πιο λεπτό
moda kopela dromos

Κι όμως το μακιγιάζ και συγκεκριμένα το contouring δεν είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο αδύνατο και με περισσότερες γωνίες.

Μια ακόμα λύση για να το πετύχεις αυτό, ιδίως αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, είναι ο τρόπος που έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου και το κούρεμα που έχεις αυτή την περίοδο. Γιατί όπως σημειώνουν διάσημοι hair stylists ο τρόπος με τον οποίο πέφτουν τα μαλλιά σου στο μπροστινό μέρος του προσώπου σου μπορεί να το κάνει να φαίνεται πιο αδύνατο.

Ενα από τα σημεία όπου γίνεται αισθητή η αύξηση βάρους είναι φυσικά το πρόσωπό μας. Οι γωνίες δίνουν την θέση τους στα στρογγυλά, ζουμερά μήλα κι αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε πολλές γυναίκες. Ενα σωστό κούρεμα ή ένα κατάλληλο χτένισμα μπορεί να σε βοηθήσει να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου σου και να κρύψεις το γεγονός ότι έχεις φάει λίγο παραπάνω το τελευταίο διάστημα.

Ας δούμε λοιπόν τα 5 χτενίσματα και κουρέματα που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο.

Αφέλειες

Οι αφέλειες εκτός του ότι δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μια γλυκύτητα στο πρόσωπο και να το κάνουν να φαίνεται πιο λεπτό. Αυτό όμως μπορεί να γίνει με μία προϋπόθεση: οι αφέλειες να είναι πιο μακριές στα πλαϊνά και πιο κοντές στο κέντρο.

Taylor Swift/ΑP images

Μακρύ καρέ με φιλάρισμα

Εάν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό χωρίς έντονες γωνίες, ένα μακρύ καρέ στο ύψος των ώμων με ελαφρύ φιλάρισμα είναι το ιδανικό για σένα. Το καρέ, πέρα του ότι είναι το πιο in κούρεμα αυτή την στιγμή, έχει την ικανότητα να λεπταίνει το πρόσωπο, αφού ουσιαστικά το «αγκαλιάζει».

Alexa Chung/AP images

Μακριά μαλλιά με πλαϊνή χωρίστρα

Αν έχεις μακριά μαλλιά, το τρικ για να δείχνει πιο λεπτό το πρόσωπό σου είναι να κάνεις μια πλαϊνή χωρίστρα. Είναι τόσο απλό και εύκολο.

Penelope Cruz/AP images

Ψηλή αλογοουρά

Σήκωσε τα μαλλιά σου με μία αλογοουρά και αυτό το χτένισμα θα κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ πιο λεπτό. Όσο πιο sleek είναι η αλογοουρά και τραβηγμένη προς τα πάνω τόσο το καλύτερο! Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις και με τον κότσο.

Ariana Grande/AP images

Μακριά κυματιστά μαλλιά

Tα κυματιστά μαλλιά ή αλλιώς beach waves μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός λεπτότερου προσώπου. Οι χαλαρές μπούκλες δίνουν περισσότερη ένταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και «μαλακώνουν» το πρόσωπο δείχνοντας το ταυτόχρονα πιο λεπτό.

Blake Lively/ΑP images

Πηγή: www.bovary.gr