4 μοντέλα με σγουρά μαλλιά αποκαλύπτουν πώς διατηρούν φορμαρισμένες τις μπούκλες τους

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 4 μοντέλα με σγουρά μαλλιά αποκαλύπτουν πώς διατηρούν φορμαρισμένες τις μπούκλες τους
4 models hair

Τις τελευταίες σεζόν τα σγουρά μαλλιά παίρνουν την εκδίκηση τους ανεβαίνοντας στην πασαρέλα με τη φυσική υφή τους. Αν δυσκολεύεστε να τα φροντίσετε, κρατήστε σημειώσεις.

Cindy Bruna

“Αγαπάω τις μπούκλες μου. Είναι κομμάτι της προσωπικότητας μου. Προσπαθώ να τις ενυδατώνω όσο περισσότερο μπορώ. Χρησιμοποιώ πολλές μάσκες, αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις μάσκες, της Moroccanoil. Όταν είμαι σπίτι για πολλές ώρες, τυλίγω τα μαλλιά μου σε μια πετσέτα, αφού τα έχω περάσει με διάφορα λαδάκια. Τα αφήνω να δράσουν για μια ώρα περίπου και μετά τα αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους χωρίς πιστολάκι.

Allana Arrington

“Δεν μου άρεσαν καθόλου τα σγουρά μαλλιά μου, όταν ήμουν μικρή. Για να είμαι ειλικρινής, τα μισούσα. Συνήθως, τα ίσιωνα ή τα έπιανα με διάφορους τρόπους, γιατί δεν είχα ιδέα πώς να τους κάνω styling. Πολύ αργότερα άρχισα να τα συμπαθώ και έμαθα πώς να τους φέρομαι. Δεν λούζομαι κάθε μέρα, γιατί το καθημερινό λούσιμο τα αφυδατώνει. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιώ σαμπουάν μόνο μια φορά την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας τα περιποιούμαι με νερό και conditioner. Επίσης, προτιμώ εξειδικευμένες σειρές για σγουρά μαλλιά”.

Grace Mahary

“Παλιά αντιπαθούσα τις μπούκλες μου, γιατί δεν είχα ιδέα τι να τις κάνω και πώς να τις διαχειριστώ. Συνήθως ήταν ατημέλητες και φριζαρισμένες. Τώρα έχω μάθει το μάθημά μου. Λούζω τα μαλλιά μου όσο λιγότερο γίνεται και τα διατηρώ όσο περισσότερο ενυδατωμένα μπορώ. Δύο συμβουλές δίνω πάντα για σγουρά μαλλιά. Είναι καλό να μην ξεβγάζουμε εντελώς το conditioner, αλλά να μένει λίγο στα μαλλιά και μετά το λούσιμο και να μην τα στεγνώνουμε με την πετσέτα. Έχω πάντα την αίσθηση ότι φριζάρουν λιγότερο όταν στεγνώνουν από μόνα τους”.

Pauline Hoarau

Πηγή: www.athinorama.gr