3 απλοί τρόποι να κάνεις το concealer να διαρκέσει περισσότερο

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 3 απλοί τρόποι να κάνεις το concealer να διαρκέσει περισσότερο
concealer matia

Μπορεί οι τάσεις στη μόδα να εναλλάσσονται διαρκώς, αλλά αν κάτι μένει σταθερά “in”, αυτό είναι το φρέσκο, λαμπερό πρόσωπο.

Και ενώ μπορεί να έχεις πετύχει το ιδανικό look πριν φύγεις από το σπίτι, όταν η μέρα φτάνει στο τέλος της συνειδητοποιείς ότι το μακιγιάζ σου- και συγκεκριμένα το concealer σου- απέχει πολύ από αυτό που ήταν την τελευταία φορά που το τσέκαρες. 

Όμως, υπάρχουν 3 απλά tips που μπορείς να δοκιμάσεις, για να το κάνεις να διαρκεί, όχι απλώς περισσότερο, αλλά όλη την ημέρα!

Less is more

Απλώνοντας μεγάλη ποσότητα προϊόντος με κάποιο πινέλο ή σφουγγαράκι, μπορεί να καταφέρνεις να καλύψεις τις ατέλειες αλλά κινδυνεύεις να έχεις μικρή διάρκεια και κακό αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα με τα δάχτυλά σου ώστε να καλύψεις ακριβώς την περιοχή που θέλεις, χωρίς υπερβολές που θα χαλάσουν το look σου.

Χρησιμοποίησε primer ματιών

Εκτός από τα βλέφαρά σου, το primer ματιών μπορεί να λειτουργήσει ως το ιδανικό “υπόστρωμα” για το concealer σου, βοηθώντας το να απλωθεί καλύτερα και να μην “σπάει” στο τέλος της ημέρας.

Κάλυψέ το με πούδρα

Ακόμη και το πιο ανθεκτικό concealer της αγοράς θα αρχίσει να φεύγει μετά από αρκετές ώρες. Πέρασε μια λεπτή στρώση πούδρας πάνω από το makeup σου για να το σταθεροποιήσεις και να αποφύγεις τη γυαλάδα.

Πηγή: www.madamefigaro.gr