3 κακές συνήθειες που πρέπει να κόψεις αν θέλεις να έχεις όμορφη επιδερμίδα

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 3 κακές συνήθειες που πρέπει να κόψεις αν θέλεις να έχεις όμορφη επιδερμίδα
girls

ΟΣεπτέμβριος για κάποιους είναι μία μικρή Πρωτοχρονιά. Η έναρξη της νέας σεζόν είναι η καταλληλότερη αφορμή για να τεθούν σε εφαρμογή νέοι στόχοι, να οργανωθείς και να αλλάξεις κι εσύ μερικά πράγματα. Οι κακές συνήθειες ακόμη και στον τρόπο που φροντίζεις την επιδερμίδα σου, είναι σίγουρα μέσα σ’ αυτά που οι περισσότερες- τουλάχιστον- θα θέλαμε να αλλάξουμε.

Η δυνατότητα για ένα reset σου δίνεται απλόχερα και είναι στο χέρι σου αν θα γυρίσεις την πλάτη σ’ όσα στοιχίζουν στην υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά της επιδερμίδας σου. Ξεκίνα από τα απλά και εύκολα, όπως οι τρεις παρακάτω κακές συνήθειες.

Δεν φοράς αντηλιακό κάθε μέρα

Αν κάτι έχει πιαστεί το χέρι μου να πληκτρολογώ αυτά τα χρόνια που είμαι beauty editor, είναι το πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντηλιακό ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μέρα. Χειμώνα- καλοκαίρι, με ήλιο και βροχή, στην παραλία, αλλά και στο γραφείο, η προστασία του δέρματός μας από τις βλαβερές ακτίνες UV είναι υψίστης σημασίας τόσο για την υγεία του αλλά και την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης. Άλλωστε, μην ξεχνάς, πως η φωτογήρανση είναι η #1 αιτία γήρανσης της επιδερμίδας μας. Παρόλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να φορούν αντηλιακό μόνο στην παραλία.