Οι 12 top αποχρώσεις για καστανά μαλλιά

Home ΟΜΟΡΦΙΑ Οι 12 top αποχρώσεις για καστανά μαλλιά
kastana mallia

Θέλετε να δώσετε λίγο φως στα μαλλιά σας ή να αλλάξετε το χρώμα σας χωρίς, όμως, να απαρνηθείτε το φυσικό καστανό σας χρώμα; Διαλέξτε μία από αυτές τις κορυφαίες αποχρώσεις για καστανά μαλλιά και κάντε τα να δείχνουν ακόμα πιο σαγηνευτικά.

Καραμέλα βουτύρου: Ένα ανοιχτό καστανό με ξανθές αποχρώσεις, το χρώμα της καραμέλας βουτύρου ταιριάζει σε σταρένιες επιδερμίδες.

Ανοιχτό καστανό: Τα ανοιχτά καστανά μαλλιά συνήθως δείχνουν φυσικά και χωρίς ανταύγειες και ταιριάζουν σε σταράτες επιδερμίδες, με ψυχρούς ή θερμούς τόνους. Επίσης, είναι μια εξαιρετική βάση χρώματος αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια στιγμή ξανθές ανταύγειες.

Ανοιχτό καστανό χρυσαφί: Ένας ωραίος τρόπος να ζεστάνετε τα καστανά μαλλιά για το καλοκαίρι, το ανοιχτό καστανό χρυσαφί δείχνει υπέροχο στους πιο ζεστούς τόνους επιδερμίδας – ή όταν είστε λίγο μαυρισμένη.

Καστανό σοκολατί: Μια πλούσια, πραγματικά καστανή απόχρωση, το χρώμα της σοκολάτας ταιριάζει σε σταράτες επιδερμίδες και σε δέρματα στους τόνους της ελιάς, καθώς και σε γυναίκες με φουντουκί ή καστανά μάτια.

Καστανό espresso: Το πλούσιο καστανό χρώμα του espresso είναι εξαιρετικό σε σταράτους και πιο σκούρους τόνους επιδερμίδας και πιο σκούρα χρώματα ματιών. Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο, το espresso μπορεί να δείχνει λίγο “ξένο” επάνω σας.

Ψυχρό καστανό: Αυτό το ανοιχτό καστανό χρώμα με ψυχρούς τόνους είναι εξαιρετικό για κορίτσια με ψυχρούς τόνους δέρματος.

Σκούρο καστανό χρυσαφί: Οι πιο σκούρες επιδερμίδες και τα δέρματα στους τόνους της ελιάς μπορούν να προτιμήσουν ένα σκούρο καστανό χρυσαφί, το οποίο έχει μέσα διακριτικές ανταύγειες του ζεστού μελί χρυσού σε ένα καστανό χρωματικό φάσμα.

Μέτριο καστανό σταχτί: Ιδανικό για ψυχρές, ανοιχτές σταράτες αποχρώσεις επιδερμίδας με ροζ τόνους, το μέτριο καστανό σταχτί διαθέτει στη βάση του τον πράσινο και γαλάζιο τόνο της στάχτης.

Μαύρο jet: Αυτή η απόχρωση του μαύρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και τυπικά ταιριάζει περισσότερο σε πιο σκούρους τόνους επιδερμίδας, εκτός φυσικά κι αν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ ξεχωριστό. Σε αυτή την περίπτωση, οι πιο ανοιχτοί τόνοι δέρματος μπορεί να ταιριάζουν μια χαρά με το μαύρο jet χρώμα. Ωστόσο, μην προτιμήσερε το μαύρο με μπλε αποχρώσεις καθώς μπορεί να σας κάνει να δείχνετε άρρωστη, ειδικά αν έχετε μπλε τόνους στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Ανοιχτό καστανοκόκκινο: Το ανοιχτό καστανοκόκκινο είναι το πιο κοντινό χρώμα στα φυσικά κόκκινα μαλλιά και ταιριάζει καλύτερα σε πολύ ανοιχτές επιδερμίδες με ανοιχτόχρωμα μάτια. Αν βάφετε τα μαλλιά σας σε αυτό το χρώμα, μην ξεχνάτε να βάφετε και τα φρύδια σας.

Μέτριο καστανοκόκκινο: Ένα εξαιρετικό χρώμα για σταράτους τόνους δέρματος, το μέτριο καστανοκόκκινο έχει μια υπέροχα πλούσια απόχρωση. Όπως και με το ανοιχτό καστανοκόκκινο, αν βάφετε τα μαλλιά σας σε αυτό το χρώμα, φροντίστε να βάφετε και τα φρύδια σου. Το πιο ταιριαστό χρώμα για τα φρύδια είναι ένα πιο ανοιχτό χάλκινο.

Κόκκινο της κανέλας: Το κόκκινο χρώμα της κανέλας ταιριάζει σε δέρματα με ψυχρές αποχρώσεις. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με αυτό, ωστόσο, επειδή μπορεί να ξεθωριάσει γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και προσπάθησε να λούζεστε όσο πιο αραιά γίνεται για να διατηρηθεί το χρώμα φωτεινό.

Πηγή: Shape.gr