Τα παραμύθια της αγάπης

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και θεατρικών έργων Νεκτάριος Ντουντουλάκης και η Κεντρική Κλινική Αθηνών σας προσκαλούν την Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Μουσικής Βιβλιοθήκης για την Παρουσίαση της συλλογής παραμυθιών «Τα παραμύθια της Αγάπης»

«Τα παραμύθια της Αγάπης» εκδόθηκαν από το συγγραφέα και την Κεντρική Κλινική αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και παραχωρούνται στις Οργανώσεις: Home-Start, M.K.O ΓΟΝ.ΙΣ και ΑΚΜΕ Κέντρο Ερευνών Ρίζες, για την υποστήριξη των σκοπών τους, καθώς και σε ιδρύματα παιδικής προστασίας και νοσοκομεία παίδων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα υποστηρίξει το έργο των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της υποστήριξης παιδιών και των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τους μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών θα υποδεχθεί ο Πιανίστας Νίκος Πλάτανος καλώντας μας να ονειρευτούμε τη μέρα όπου όλα τα παιδιά της γης πιασμένα χέρι χέρι θα αγκάλιαζαν ένα καλύτερο ομορφότερο κόσμο.

Εκπρόσωποι της Κεντρικής Κλινικής και των Οργανώσεων θα αναφερθούν στην αξία της κοινωνικής προσφοράς και της υποστήριξης στα παιδιά και της οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και θα μας παρουσιάσουν το έργο τους. Το ρόλο και τη σημασία των παραμυθιών στην κοινωνική και συναισθηματική εκπαίδευση και εξέλιξη των παιδιών θα συζητήσουν με τους γονείς οι Σταύρος Καλός, Ψυχολόγος, Ηθοποιός και Δραματοθεραπευτής και η Μανουδάκη Θεανώ Κοινωνιολόγος και Σύμβουλος Γονέων. Επιστημονικός σύμβουλος του ιατρικού προγράμματος «ευμορφία»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι φίλοι των παραμυθιών θα έχουν την ευκαιρία να δουν να ζωντανεύουν οι ήρωες των ιστοριών μέσα από τη θεατρική ανάγνωση του Ηθοποιού Σταύρου Καλού, την τρυφερή προσέγγιση της Νομικού, στιχουργού και ποιήτριας Ιωάννας Κολλινιάτη αλλά και το συναίσθημα του ίδιου του συγγραφέα.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά στο πιάνο ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος και η Νομικός Βάλια Βαμβακάρη, όπου με τη μαγική φωνή της και τις νότες του πιάνου θα μας ταξιδέψουν στην αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σύνθεση «Η ασημένια λίμνη» του συνθέτη Κωνσταντίνου Παπουτσή, εμπνευσμένο από το παραμύθι της συλλογής «Η νεράιδα της λίμνης»

Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε από καρδίας κάποιο από αυτά τα παραμύθια να αγγίξει κάποιο γονιό και να τον βοηθήσει να πει και να δώσει πράγματα και εκείνος στο δικό του παιδί.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

bannerT14