Εύκολα και γρήγορα updos θα σας κάνουν να δείχνετε put together.

Η κοινωνική αποστασιοποίηση και ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει οδηγήσει στη βίαιη υιοθέτηση ενός καθημερινού “not so chic” athleisure look με τα ατημέλητα χτενίσματα να έχουν πάψει πια να συνοδεύονται από το χαρακτηρισμό “επιμελή”. Η τηλεργασία όμως και η ανάγκη παρουσίας σε διαδικτυακά meetings και video calls κάνουν έστω και την πιο basic περιποίηση της εμφάνισης επιτακτική. Ακολουθούν 7 εύκολα updos για τα επόμενα meetings στο Zoom που θα αναβαθμίσουν το at home στιλ σας:

Messy Topknot

Messy Topknot

Η Lucy Boynton εδώ έχει το απόλυτο effortless cool girl bun. Για να αντιγράψετε το look της, μαζέψτε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού σε ένα messy bun και αφήστε ελεύθερα μερικά τουφάκια στο μπροστινό μέρος για να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Side Braid

Side Braid

Μια απλή πλαϊνή πλεξούδα, όπως αυτή που έχει εδώ η Elizabeth Olsen, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μαζέψετε γρήγορα τα μαλλιά σας και να δείχνετε περιποιημένη. Για ένα πιο bohemian chic στιλ, προτιμήστε την επιμελώς ατημέλητη εκδοχή της, ενώ για ένα πιο κλασικό στιλ επιδιώξτε ένα sleek αποτέλεσμα.

Messy Pony

Messy Pony

Εάν τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας δεν στέγνωσαν ακριβώς έτσι όπως περιμένατε, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την υφή και το φριζάρισμά τους για να δημιούργησετε μια επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά με όγκο στην κορυφή. Για ένα πιο girly αποτέλεσμα, μπορείτε να τη διακοσμήσετε με μια βελούδινη κορδέλα.

Low Bun

Low Bun

Το iconic χαμηλό σινιόν της δούκισσας του Sussex, εκτός από το ότι είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψετε τόσο στη sleek όσο και στη messy εκδοχή του, καταφέρνει να δείχνει effortlessly chic σε κάθε περίσταση.

High Pony

High Pony

Μια ψηλή sleek αλογοουρά, όπως αυτή της Ashley Benson, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα video calls, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να καμουφλάρει τις λιπαρές ρίζες και παράλληλα να χαρίσει ένα εφέ lifting στο πρόσωπο, που είναι πάντα καλοδεχούμενο.

Fashion Topknot

Fashion Topknot

Αφήνοτας τις άκρες των μαλλιών εκτός του topknot, μπορείτε πολύ εύκολα να δημιούργησετε ένα fashion forward χτένισμα αλά Kendall Jenner, που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις των συναδέλφων.

Low Pony

Low Pony

Είτε με χωρίστρα στη μέση, είτε με χωρίστρα στο πλάι, η χαμηλή αλογοουρά αποτελεί ένα διαχρονικά κομψό χτένισμα, που πάντα δείχνει business ready.

Πηγή: www.harpersbazaar.gr