042721_choosing_color_lead-2000-de97c3a60e2d419cb787941abcd8c2a1

Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα ρούχων ανάλογα με την απόχρωση των μαλλιών σας!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξατομικεύσετε την εμφάνιση ομορφιάς σας με βάση το χρώμα των μαλλιών σας. Από το μακιγιάζ σας μέχρι την ντουλάπα σας, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.

Μιλώντας για το τελευταίο, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το την επιλογή των ρούχων σας  με βάση το χρώμα των μαλλιών σας, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας L’oreal Paris USA.

  1. Τα καλύτερα χρώματα  ρούχων για κόκκινα μαλλιά

Είτε είστε φυσική κοκκινομάλλα είτε έχετε βαμμένα κόκκινα μαλλιά,  θα παρατηρήσετε ότι οι αποχρώσεις του πράσινου είναι εξαιρετικά κολακευτικές πάνω σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν επιλέγετε ρούχα για βαμμένα κόκκινα μαλλιά. Μια ζωντανή κόκκινη χαίτη έρχεται σε αντίθεση τέλεια με το σμαραγδί και τα χρώματα της ελιάς. Άλλες αποχρώσεις ενδυμάτων που φαίνονται υπέροχες σε κοκκινομάλλα είναι οι γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ, καφέ και γκρι. Το μπλε είναι επίσης μια όμορφη επιλογή.

  1. Τα καλύτερα χρώματα  ρούχων για ξανθά μαλλιά

Τα καλύτερα ρούχα για ξανθά μαλλιά περιλαμβάνουν αυτά σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως κρέμα, ελεφαντόδοντο και φωτεινό λευκό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε με άλλα  χρώμα, ωστόσο. Θα δείτε ότι τα ξανθά μαλλιά σας φαίνονται επίσης εντυπωσιακά όταν συνδυάζονται με παστέλ μπλούζα ή πορτοκαλί ρούχα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί: Όταν πρόκειται για ξανθά μαλλιά, το ναυτικό-μπλε είναι το νέο μαύρο!

  1. Τα καλύτερα χρώματα ρούχων για καστανά μαλλιά

Οι γυναίκες με καστανά μαλλιά θα διαπιστώσουν ότι έχουν αρκετές επιλογές αφού τα  μαλλιά τους είναι τόσο ουδέτερα. Για την ντουλάπα σας, επιλέξτε φωτεινά, έντονα χρώματα όπως το μπλε και το μωβ. Μπορείτε επίσης να παίξετε με έντονα κόκκινα, πράσινα και ουδέτερα χρώματα, όπως καφέ και μαύρο.

  1. Τα καλύτερα χρώματα ρούχων για μαύρα μαλλιά

Όπως πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε, όταν πρόκειται για τα καλύτερα ρούχα για τα μαύρα μαλλιά, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών. Σκεφτείτε ροζ, μπλε κοβάλτιο και πράσινο. Μπορείτε  να φοράτε μαύρο ή να δημιουργήσετε μια έντονη αντίθεση με λευκά ρούχα. Εάν έχετε μπλε μαύρα ή ιώδη μαύρα μαλλιά, σκεφτείτε να φορέσετε ένα χρώμα που θα τονίσει αυτούς τους λεπτούς τόνους.

  1. Τα καλύτερα χρώματα ρούχων για γκρίζα μαλλιά

Δεν έχει σημασία αν έχετε φυσικά γκρίζα μαλλιά ή έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην τάση του χρώματος των γκρίζων μαλλιών, θα διαπιστώσετε ότι η επιμέλεια της ντουλάπας με βάση τα μαλλιά σας είναι μάλλον απλή. Αναζητήστε γκρι και ασημί, καθώς και δροσερούς τόνους κοσμημάτων όπως ο αμέθυστος, το κρύσταλλο και το κίτρινο.