Η πρόταση D στις διατροφικές σου ανάγκες από την ΟΛΥΜΠΟΣ!


Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη υγεία διότι ο κύριος ρόλος της αφορά στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου. Σειρά μελετών καταδεικνύουν πολλαπλές σημαντικές λειτουργίες της βιταμίνης D στον ανθρώπινο οργανισμό, συμβάλλοντας στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της στην κυτταρική διαίρεση .

Η έλλειψη της βιταμίνης D, η οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζει ανησυχητική αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής καθώς επηρεάζει καθοριστικά τόσο την υγιή ανάπτυξη όσο και την επιτυχή και ενεργό γήρανση.

Αποτελεί αναγκαιότητα η ενίσχυση των τροφίμων με βιταμίνη D, τάση η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων από 100% ελληνικό επιλεγμένο γάλα και εμπλουτισμένα με βιταμίνη D. Πλέον μπορείς να προσλαμβάνεις τη βιταμίνη D, της ΟΛΥΜΠΟΣ. Η ελληνική εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ, σεβόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων από 100% ελληνικό επιλεγμένο γάλα.

cirlce-green-1  circle orange 

 *Ημερήσια προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα για τη βιταμίνη D είναι 5μg, σύμφωνα με τον κανονισμό 1169/2011/Ε.Κ.


 

Ακολουθήστε μας στα Social Media

0 new issue 120618