Δημιουργούμε ισορροπία μέσα μας. Επιλέγουμε παραδοσιακά ροφήματα ευεξίας Μεβγαλ

Κεφίρ

Απόλυτη πηγή Ασβεστίου, Φωσφόρου, βιταμινών και προβιοτικών το Κεφίρ, με 1,5% λιπαρά, είναι ένα εύγευστο και δροσιστικό ρόφημα, το οποίο είναι ευεργετικό για τον οργανισμό. Περιέχει συγκεκριμένα βακτήρια ιδιαίτερα ωφέλιμα για το πεπτικό σύστημα. Συστήνεται σε αθλητές και παιδιά. Είναι ιδανικό για μια ισορροπημένη διατροφή.

Θα το βρείτε σε φιάλη των 500 και των 250 ml και σε τρεις γεύσεις, φυσική, με φράουλα και με λεμόνι. Οι γεύσεις Φράουλα και Λεμόνι με 1,3% λιπαρά, περιέχουν Στέβια.

Αριάνι

Ένα υγιεινό, δροσιστικό και ελαφρύ γιαουρτοποτό, με 1,5% λιπαρά, που χαρίζει ευεξία στον οργανισμό. Παράγεται με φρέσκο γάλα και καλλιέργεια γιαούρτης και είναι μια παραδοσιακή συνταγή που έρχεται από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Μια εναλλακτική λύση για όλους όσους προσέχουν τη διατροφή και τρέφονται υγιεινά.

Ξινόγαλο

Μια ξεχωριστή πρόταση, με δροσερή γεύση, που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό φρέσκο γάλα και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο και θρεπτικό. Το μοναδικό με ειδική καλλιέργεια γιαούρτης που περιέχει το στέλεχος Bifidus, το Ξινόγαλο ΜΕΒΓΑΛ με 1,5% λιπαρά, συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος κι είναι ένα καθημερινό δώρο στον οργανισμό σας.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

bannerT14