ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - DOCTOR'S FORMULAS

 • dr formulas sleepΣυχνά δεν σκεφτόμαστε τον ύπνο ούτε τον θεωρούμε σημαντικό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τον ύπνο.
  Η διαταραχή του βιολογικού ρολογιού μπορεί να επιβαρύνει τη ψυχική υγεία, το μεταβολισμό του σώματος, μέχρι και το μυϊκό σύστημα! Το βιολογικό ρολόι είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση του λίπους, το μεταβολισμό της γλυκόζης, αλλά και την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
  Ο ποιοτικός ύπνος δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού! Η ποιότητα και η ποσότητα του ύπνου μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση, το βάρος, καθώς και τη σωματική και ψυχική υγεία!
  ⇝ Η έλλειψη ποιοτικού ύπνου μπορεί να είναι μια απογοητευτική και εξουθενωτική εμπειρία, αλλά και δυνητικά ικανή να διαταράξει σοβαρά την ψυχική και τη σωματική υγεία του ανθρώπου.
  ☤ Οι διαταραχές ύπνου προκαλούν κάτι περισσότερο από υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επηρεάζουν την καθημερινότητα εξαιτίας της μειωμένης ενέργειας και της κακής διάθεσης. Μακροπρόθεσμα, ο διαταραγμένος ύπνος μπορεί να απορυθμίσει το βιολογικό ρολόι, οδηγώντας σε αύξηση βάρους, ατυχήματα, μειωμένη απόδοση στην εργασία και προβλήματα μνήμης.
  ✓ Η φόρμουλα SEDAR εκτός από μελατονίνη, περιέχει και τρυπτοφάνη, η οποία θεωρείται πρόδρομος της πρώτης. Συμπεριλαμβάνονται ακόμη βότανα με αγχολυτικές και κατευναστικές ιδιότητες, όπως είναι η βαλεριάνα, η πασιφλόρα κ.α.. Πρόκειται για μια φόρμουλα που βελτιώνει τις διαταραχές ύπνου, μειώνοντας τις συνέπειες που προκαλούνται από την έλλειψη του.

 

 

 

 

dr formulas ironΤο Lactofer Iron Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Θειικό Σίδηρο, Λακτοφερίνη, Χαλκό, Βιταμίνη C, Φολικό Οξύ και Βιταμίνη Β12.
Συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, της αιμοσφαιρίνης και στη φυσιολογική αιμοποίηση.
Επιτρέπει τη φυσιολογική μεταφορά του σιδήρου μέσα στον οργανισμό, ενώ μειώνει το αίσθημα κούρασης και κόπωσης.
Η απορρόφηση του σιδήρου διευκολύνεται από την παρουσία της Λακτοφερίνης.
Η λακτοφερίνη είναι μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη της οικογένειας των τρανσφερινών και αποτελεί συστατικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Ελέγχει τα επίπεδα του ελεύθερου σιδήρου, ενώ εμπλέκεται στη μεταφορά του σιδήρου ρυθμίζοντας την απορρόφηση του.
Μέσω μιας μοναδικά αναπτυγμένης διαδικασίας επίστρωσης, τα μεταλλικά άλατα καλύπτονται με ένα στρώμα φυτικού λίπους.
Χάρη σε αυτή την τεχνολογία ενσωμάτωσης, τα μεταλλικά άλατα διατηρούν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα και καθιστούν βιοδιαθέσιμο τον θειικό σίδηρο που είναι πολύ δραστικός.
Έτσι, εξαλείφονται οι δυσάρεστες ενοχλήσεις του σιδήρου, όπως για παράδειγμα η ισχυρή μεταλλική γεύση, ενώ είναι εξαιρετικά ανεκτός στο στομάχι.
Η δέσμευση των ελεύθερων ιόντων σιδήρου είναι αποφασιστικής σημασίας για την προστασία των κυτταρικών συστατικών από ανεξέλεγκτές οξειδώσεις.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

bannerT14