Φυσική προστασία από τις ουρολοιμώξεις. Για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα.

Φυσική προστασία από τις ουρολοιμώξεις. Για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα.


Το Ultra Cranberry της Nature’s Plus (καταπινόμενο 1000mg & 1500mg και μασώμενο 200mg) περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα cranberry, σημαντική πηγή προανθοκυανιδινών, ανθοκυανινών και άλλων ισχυρών αντιοξειδωτικών ουσιών για την προστασία από την κυστίτιδα (λοίμωξη που προκαλείται κατά κανόνα από το βακτήριο Escherichia coli) και άλλες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, που ταλαιπωρούν συχνά τις γυναίκες, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με δυσάρεστα συμπτώματα, όπως, συχνή ούρηση, πόνο, αίσθημα καψίματος, δυσοσμία κατά την ούρηση κ.ά.
Οι ευεργετικές ιδιότητες του cranberry υποστηρίζονται από σύγχρονες κλινικές μελέτες, οι οποίες δείχνουν ότι βοηθά στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού και μειώνει σημαντικά τη συχνότητα των επαναλαμβανόμενων μολύνσεων, που εμφανίζονται συνήθως μετά τη χρήση αντιβιοτικών. Τα δραστικά συστατικά του αποτρέπουν την προσκόλληση των βακτηρίων στα τοιχώματα της κύστης και των ουροφόρων οδών, αποτρέποντας έτσι την εξάπλωση της βακτηριακής μόλυνσης. Λόγω της αντιοξειδωτικής τους δράσης, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, συμβάλλοντας έτσι στην καλή υγεία και ευεξία.
Το Ultra Cranberry 1000 mg της Nature’s Plus περιέχει επιπλέον βιταμίνη C για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Προσφέρεται με διπλή εγγύηση προς τον καταναλωτή με ποιοτική / ποσοτική ανάλυση ανεξάρτητου εργαστηρίου.

Προϊόν Nature’s Plus, USA. Εισαγωγή Αpollonian Nutrition τηλ. 210 6134604, www.apolloniannutrition.gr

Ακολουθήστε μας στα Social Media

bannerT14