Εύκολη τάρτα με διάφορα μανιτάρια και ελληνικά τυριά. Η επιλογή των τυριών είναι ελεύθερη… Φέτα, ανθότυρο, μανούρι… όλα ταιριάζουν σε μια τέτοια τάρτα.
Προετοιμασία: 20 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά | Μερίδες: 6 |
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτα
- 400 γρ. μανιτάρια διάφορα (λευκά, πορτομπέλο, brown)
- 2 μέτριες πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. κατίκι Δομοκού
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 4 αυγά
- 150 γρ. γραβιέρα Κρήτης
- 10-12 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα της ταρτιέρας
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής