dyo-logo-200

Τα οφέλη της βλέννας σαλιγκαριού στο πρόσωπο σας!

Με απλά λόγια, πρόκειται για την απέκκριση ενός σαλιγκαριού, γι’ αυτό και είναι επίσης γνωστό και εμφανίζεται στις ετικέτες των συστατικών ως διήθημα έκκρισης σαλιγκαριού ή SSF. Η σαλιγκαρομυκίνη δημιουργείται και χρησιμοποιείται από τα σαλιγκάρια με φυσικό τρόπο για την προστασία τους. Είναι ένα αξιόπιστο συστατικό στον κόσμο του K-beauty και έχει γίνει δημοφιλές επειδή μπορεί να προσφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα.. Αξίζει να σημειωθεί: Δεν πρόκειται για μια έκκριση που βγαίνει κάθε φορά που το σαλιγκάρι κινείται, αλλά μάλλον για μια ουσία που εκκρίνεται όταν το σαλιγκάρι βρίσκεται υπό πίεση, σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας Byrdie.

 

 

 

 

 

Η σαλιγκαρομυκίνη είναι ένας μεγάλος πολυεργαλειοδότης, με την ικανότητα να κάνει τα πάντα, από την ενυδάτωση μέχρι την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για το δυνατό, νεανικό δέρμα.

Ενυδατώνει το δέρμα: Η σαλιγκαρομυκίνη περιέχει ενυδατικούς παράγοντες που λειτουργούν για την αποκατάσταση της λειτουργίας φραγμού του δέρματος, αποκλείοντας τόσο τους ερεθιστικούς παράγοντες από το περιβάλλον όσο και την ταυτόχρονη δέσμευση της υγρασίας.
Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου: Επειδή η βλεννογόνος σαλιγκαριού είναι μια έκκριση που προκαλείται από το στρες, αποτελείται από συστατικά που προορίζονται για την αποκατάσταση ή την προστασία από τραυματισμούς. Αυτά περιλαμβάνουν αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι λειτουργούν ενεργοποιώντας την ανάπτυξη νέων δερματικών κυττάρων και νέου κολλαγόνου. Και, όπως γνωρίζουμε, περισσότερο κολλαγόνο ισοδυναμεί με λιγότερες ρυτίδες και νεανικότερο δέρμα.  Επίσης γλυκολικό οξύ, έναν άλλο γνωστό ενισχυτή κολλαγόνου.

Καταπραΰνει τους ερεθισμούς: Η αλλαντοΐνη είναι ένα άλλο βασικό συστατικό της έκκρισης, ένα συστατικό με επουλωτικές ιδιότητες που καταπραΰνει τους ερεθισμούς, λειαίνει το δέρμα και διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση.
Παρέχει σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα: Η βλεννογόνος σαλιγκαριού είναι γεμάτη με μια λίστα θρεπτικών συστατικών που κάνουν καλό στο δέρμα σας, όπως ο αντιφλεγμονώδης ψευδάργυρος και το θεραπευτικό μαγγάνιο. Περιέχει πεπτίδια χαλκού, τα οποία επίσης επαινούνται για την αύξηση του κολλαγόνου και τη μείωση των ρυτίδων, καθώς και βιταμίνες Α και Ε, οι οποίες είναι σπουδαία αντιοξειδωτικά.

 

Κοινοποίησε αυτο το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Σχετικά άρθρα:

Ανακάλυψε το τελευταίο τεύχος του Δ.Υ.Ο.

Περισσότερα Άρθρα

kali ugeia sunentefksi
«Για καλή υγεία χρειάζεται μέτρο και κοινή λογική»
p kormas article
«Το τοπίο στην oρθοπαιδική αλλάζει συνεχώς»
klentzeris upogenitikotita
Πώς η πανδημία COVID19 προκάλεσε πτώση των γεννήσεων στην Ευρώπη και στην χώρα μας
antidoto pathitikotita
Η πανδημία απο την σκοπιά της ομάδας "Αντίδοτο στην Παθητικότητα"
main banner foitites
Ε.Φ.Φ.Ε: " Η πανδημία αποτέλεσε πρόκληση για εμάς "
kostas sirigos 1
Έχει σημασία να αποκτήσουμε παιδεία και κουλτούρα πρόληψης;
prwtovoulia newn
Πώς ο covid-19 άλλαξε την ζωή της νεολαίας
MINA GKAGKA COVER
ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ «Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο κύμα»
stefanos kales
«Πιθανό να έχουμε εμβόλιο για τον COVID το φθινόπωρο ή τον χειμώνα»
mouzaka cover
Συνέντευξη της Λυδίας Μουζάκα στο περιοδικό Ciao