Ποιος δεν έχει αδυναμία στα τραγανά και χρυσορόδινα τηγανητά μπαστουνάκια κοτόπουλου που τρώγονται με το χέρι; Οταν μάλιστα είναι παναρισμένα με σπιτικά υλικά εγγυημένης ποιότητας, τότε γίνεται το καλύτερο μεζεδάκι για μικρά και… μεγάλα παιδιά, παρέα με μια λαχταριστή σάλτσα μουστάρδας, που θα σερβίρετε σαν ντιπ.
Προετοιμασία 20 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος 25 λεπτά | Μερίδες: 4 |
Υλικά:
Για το κοτόπουλο
Για τη σάλτσα μουστάρδας
Δείτε εδώ την εκτέλεση