6272b-768x800

Σαρδέλες στο φούρνο, με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και κάπαρη

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Σεφ, Συγγραφέας,
Πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας
στο εξωτερικό
www.dinanikolaou.gr

Φαγάκι εύκολο και νόστιμο. Οι σαρδέλες είναι μικρό και οικονομικό ψαράκι που σε συνδυασμό με την μελωμένη σάλτσα και την αλμυρούτσικη κάππαρη, μπορούν να γίνουν πραγματικό έδεσμα! Προσοχή στο αλάτισμα γιατί η κάππαρη είναι αρκετά αλμυρή.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ: https://dinanikolaou.gr/recipe/sardeles-sto-fourno-me-saltsa-kokkinis-piperias/