Πράσινα βασιλικά ή μαύρα; Μικρά ή μεγάλα; Καθαρισμένα ή με τη φλούδα τους; Από το μανάβη και τη λαϊκή ή από το δέντρο; Τι σημασία έχει; Όταν πρόκειται για τα τόσο αγαπητά μας σύκα, δεν κάνουμε διακρίσεις. Το σαρκώδες φρούτο το απολαμβάνουμε κυρίως σκέτο, αλλά η Ντίνα Νικολάου δεν φαντάζεστε πόσους άλλους τρόπους μας προτείνει.
Για να δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση πατήστε εδώ
https://dinanikolaou.gr/recipe/salatika-me-syka-kai-prosouto/
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν