Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest η Benefit National Brow Expert Λόλα Ντόκα αποκαλύπτει στην Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ποια είναι τα προϊόντα που θα της χαρίσουν πλούσιο και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια της.

Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου: Όσο κλισέ και να ακούγεται αυτή η φράση, καλώς ή κακώς, ισχύει, καθώς πλαισιώνουν τα μάτια, και μπορούν πολύ εύκολα να απογειώσουν ή να καταστρέψουν την εμφάνισή σου. Η σωστή περιποίησή τους και το κατάλληλο μακιγιάζ είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να πετύχεις ένα πλούσιο αλλά ταυτόχρονο περιποιημένο αποτέλεσμα, αν η φύση δεν σου έχει χαρίσει τα πλούσια φρύδια που ονειρεύεσαι.

Στο νέο βίντεο στο beautyfest.gr, η Benefit National Brow Expert Λόλα Ντόκα αποκαλύπτει στην Χρυσιάννα Ανδριοπούλου τα πάντα για την τεχνική brow mapping, αλλά και το πώς μπορεί να πετύχει ένα πλούσιο αποτέλεσμα στα φρύδια της χρησιμοποιώντας μερικά από τα best selling προϊόντα του brand -τα Precisely my brow pencil, Gimme Brow+ και 24h Brow Setter-. Οι τελικές πινελιές στο μακιγιάζ δίνονται με μερικά ακόμα αγαπημένα προϊόντα, όπως η ολοκαίνουρια They’re Real Magnet Extreme Lengthening mascara.

Δες το βίντεο:

Πηγή: www.madamefigaro.gr