Αρωματικό και χορταστικό πιλαφάκι με τρυφερά σπαράγγια. Σε περιόδους νηστείας αφαιρούμε την παρμεζάνα και αν θέλουμε προσθέτουμε τριμμένο αμύγδαλο.
Προετοιμασία 10 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος 25 λεπτά | Μερίδες: 4 |
Υλικά
- 400 γρ. ρύζι Καρολίνα
- 400 γρ. σπαράγγια
- 1500 ml ζωμό λαχανικών
- 100 ml ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
- Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
- Ξύσμα από 1 ακέρωτο λάιμ
- 2 κουτ. σούπας ταχίνι
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής