Αφράτα, μυρωδάτα, βουτυράτα πασχαλινά κουλουράκια χωρίς αμμωνία. Γίνονται πολύ εύκολα και αρκετά σε ποσότητα.
Προετοιμασία: 17 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 12 λεπτά | Μερίδες: 50 |
Υλικά
- 500 γρ. βούτυρο μαλακό
- 320 γρ. ζάχαρη άχνη
- 2 αυγά
- 50 ml μπράντι
- 60 ml χυμό πορτοκάλι ή νερό
- Ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
- 1 κουτ. γλυκού μαχλέπι, σκόνη
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 1.100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2-3 κρόκους, για το άλειμμα
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής