Δεύτερη νεότητα η μέση ηλικία

Για πρώτη φορά διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με την ΥΓΕΙΑ, την ΟΜΟΡΦΙΑ, τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ, την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και το ΣΕΞ ένωσαν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εστίασαν το ενδιαφέρον τους στους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας και πέρασαν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα. Είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά!
Η VICHY ήταν εκεί, δίπλα σε όλες τις γυναίκες που διανύουν τη μέση ηλικία και διαπιστώνουν σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στον οργανισμό και ειδικότερα στην επιδερμίδα τους, επηρεάζοντας την καθημερινότητά τους. H Vichy έρχεται αρωγός στη σωστή διαχείρισή τους με την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης ΝΕOVADIOL και με το μήνυμα ΚΑΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ!

Με αυτό το μήνυμα και με εξαιρετικά μεγάλη απήχηση σε πάνω από 700 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν οι εισηγήσεις των συνεργατών της Vichy:
Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ, Α’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική, Νοσοκομείο «Α. Συγγρός», Δρ. Μαρίτα Κοσμαδάκη τόνισε ότι η επιτάχυνση της δερματικής γήρανσης που παρατηρείται οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές και αντιμετωπίζεται με βάση τη διάγνωση και τις οδηγίες του δερματολόγου. Επίσης, ανέδειξε το γεγονός ότι καθημερινά η επιδερμίδα βάλλεται εκτός του ορμονικού και από εξωτερικούς παράγοντες που αυξάνουν τον ρυθμό της γήρανσης ενώ καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την καθημερινή καλλυντική φροντίδα.

Η Οργανισμική ψυχολόγος & κοινωνική ερευνήτρια, Μ.Α. University of Lancaster, Paul Ekman Emotional Intelligence Academy, UK, Certified NLP Trainer, Αγνή Μαριακάκη, ανέδειξε το γεγονός ότι υπάρχουν «νεότατοι» άνθρωποι σε μεγάλη ηλικία αποδεικνύοντας ότι η νεότητα είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται και καλλιεργείται! Η κυρία Μαριακάκη προέτρεψε το κοινό να... αντιμιλήσουν στον καθρέφτη τους, να δουν πόσο όμορφοι είναι, και με αφορμή την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης να αγγίξουν με αγάπη και να φροντίσουν το πρόσωπο και το σώμα τους.
Ο Κυτταρικός Βιολόγος DEA, MSc, Επιστημονικός Διευθυντής Vichy, Τόλης Γιακουμάκης, τόνισε ότι όταν η εμμηνόπαυση επέλθει οριστικά είναι αναγκαία η αναδόμηση των ιστών και των λιπιδίων της επιδερμίδας, για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας αφού αποκτά βαθιές πτυχώσεις, γίνεται πολύ λεπτή, εύθραυστη & εμφανίζει έντονη ξηρότητα. Σε αυτή την ανάγκη απαντά η σειρά Neovadiol με σύμπλοκο αναπλήρωσης ικανό να αναπαράγει τη δράσης της «ορμόνης νεότητας» DHEA.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

0 new issue 120618