Η κοτοσαλάτα είναι μια πλούσια, αλλά ελαφριά σαλάτα που μπορείτε να σερβίρετε και σαν κυρίως γεύμα. Τα παντζάρια και ο αρακάς δίνουν χρώμα και γεύση.
Προετοιμασία: 30 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά | Μερίδες: 4 |
Υλικά
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο (περίπου 300 γρ.), βρασμένο
- 300 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
- 300 γρ. αρακάς κατεψυγμένο
- 50 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας αμύγδαλα φιλέ
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Δυόσμος για το σερβίρισμα
Δείτε εδώ την εκτέλεση της συνταγής