Αν αναζητείτε μια παραλλαγή του κλασικού κοτόπουλου στον φούρνο, η συνταγή αυτής της εβδομάδας θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους καλεσμένους σας με την τραγανή κρούστα και τα αρώματά της. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να αγαπάτε το σκόρδο!
Το σκορδάτο κοτόπουλο γίνεται τόσο ζουμερό όταν το ψήσουμε σε κρούστα αλατιού. Εγκλωβίζει τα αρώματα των μυρωδικών και μόλις αφαιρεθεί η κρούστα μοσχομυρίζει ο τόπος.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν