Εκτέλεση συνταγής:
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά. Σε άλλη λεκάνη βάζουμε μία στρώση μέλι μία υλικά, πάλι μέλι, πάλι υλικά ώσπου να τελειώσουν και τʼ αφήνουμε μία νύχτα στο ψυγείο. Την άλλη ημέρα ανακατεύουμε το υλικά, να γίνουν μία μάζα και σχηματίζουμε ένα σαλάμι. Βάζουμε την κουβερτούρα να λιώσει. Το σαλάμι, που σχηματίσαμε, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα και τις αραδιάζουμε σε πιατέλα ή δίσκο. Το δίσκο τον τοποθετούμε στο ψυγείο, για να πήξουν όλα τα υλικά του γλυκού. Όταν οι καριόκες είναι έτοιμες τις τυλίγουμε σε ζελατίνα ή αλουμινόχαρτο.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν