Η μάσκαρα ολοκληρώνει ένα make up look και είναι ικανή να δείξει τα μάτια σου πιο γοητευτικά και μεγάλα. Η επιλογή της ιδανικής δεν θέλει ιδιαίτερες δεξιότητες, όμως πρέπει να είσαι προσεχτική ώστε να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Το βουρτσάκι μετράει:

Οι νέας γενιάς μάσκαρα υπόσχονται πολλά… Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τη σύσταση – που δεν μπορείς να τη δεις – και από το βουρτσάκι – που φαίνεται και μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή. Μια μάσκαρα με τρίχινο, πυκνό βουρτσάκι θα σου δώσει αντίστοιχα πυκνές βλεφαρίδες με όγκο, ενώ με ελαστικό βουρτσάκι με αραιές ακίδες θα δώσει μήκος και θα ξεχωρίσει τις βλεφαρίδες.

μοντέλο με μάσκαρα

Η μαγική κίνηση:  

Οι περισσότερες γυναίκες περνάμε ξανά και ξανά τις βλεφαρίδες με τη μάσκαρα για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μυστικό είναι να περνάμε το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων, σύριζα στο μάτι, σηκώνοντάς τες προς τα επάνω.

Το έξτρα αξεσουάρ:

Τόλμησε να χρησιμοποιήσεις ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Το εργαλείο που είχαν οι μαμάδες μας πάντα στο συρτάρι τους και οι νεότερες ξεχάσαμε δίνει με μια κίνηση γυριστό σχήμα τις βλεφαρίδες και “ανοίγει” το βλέμμα. Προσοχή: Πρώτα χρησιμοποιείς το ψαλίδι και μετά περνάς τη μάσκαρα, διαφορετικά θα σπάσεις τις βλεφαρίδες σου.

Πηγή: www.fthis.gr