ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Hailey Bieber μόλις μιλάει για εκείνο το ένα tip που άλλαξε την επιδερμίδα της κατά την διάρκεια της καραντίνας!

Η Hailey Bieber είναι στη λίστα των διασήμων με τις πιο υπέροχες επιδερμίδες εκεί έξω. Και για να το διαπιστώσεις και ή ίδια, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll down στο instagram της. Θα πέσεις πάνω σε διάφορες selfie που την δείχνουν χωρίς μακιγιάζ και με πολύ ωραίο δέρμα.

Η ίδια μίλησε στο Allure και αποκάλυψε εκείνο το ένα tip που υιοθέτησε κατά την διάρκεια της καραντίνας και βελτίωσε κατά πολύ την ποιότητα της επιδερμίδας της. Κράτησε σημειώσεις!

«Εκείνο το ένα πράγμα που ξεκίνησα να κάνω κατά την διάρκεια της καραντίνας και το οποίο άλλαξε πραγματικά την επιδερμίδα μου ήταν το double cleansing! Είναι game- changer για μένα!», είπε η ίδια. Και για εμάς εδώ και πολλά χρόνια!

Το double cleansing είναι μια διαδικασία η οποία γίνεται το βράδυ και αφού έχεις κάνει μακιγιάζ στο πρόσωπό σου. Η λογική εδώ είναι η εξής: αν ξεκινήσεις να πλένεις το πρόσωπό σου με νερό και gel όταν είσαι μακιγιαρισμένη είναι σαν να μπαίνεις για ντους με τα ρούχα σου! Έτσι, λοιπόν, η διαδικασία είναι η εξής: με ένα λιπαρό προϊόν όπως ένα λάδι ντεμακιγιάζ ή ένα balm «λιώνεις» κάθε ίχνος makeup. Και αφού καθαρίσεις το μακιγιάζ επικεντρώνεσαι στον καθαρισμό της επιδερμίδας σου, αυτής καθεαυτής.

Και αν η Hailey Bieber έχει αυτή την επιδερμίδα χάρη (και) στο double cleansing τότε δεν έχουμε παρά να το υιοθετήσουμε κι εμείς!

Πηγή: www.tlife.gr