Θα τη δοκίμαζες;

Όσο τα χρόνια περνούν, οι ανάγκες της επιδερμίδας μας διαφοροποιούνται και μεγαλώνουν, ενώ δειλά – δειλά κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.  Το κολλαγόνο και η ελαστίνη μειώνονται, με αποτέλεσμα η  επιδερμίδα να παύει πια να επανέρχεται στην κατάσταση που βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία. Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που προκαλούνται είναι οι ρυτίδες, οι οποίες εντοπίζονται γύρω από το στόμα, στις γωνίες των ματιών και στο μέτωπο.

Ακόμα κι αν έχεις μετατρέψει την ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς σε επιστήμη, ακόμα κι αν γυμνάζεσαι συστηματικά,  τρέφεσαι σωστά και εφαρμόζεις στο πρόσωπο και το λαιμό κρέμες με ειδικά συστατικά που στόχο έχουν την αντιμετώπισή τους, συχνά μπορεί να μην δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως μια λύση, που υπόσχεται να τις σβήσει με την πάροδο του χρόνου και πρόκειται για την θεραπεία facial cupping κατά την οποία βεζούντες χρησιμοποιούνται στην περιοχή του προσώπου.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με βεντούζες σιλικόνης , μικρού μεγέθους, στο πρόσωπο και το λαιμό, με κινήσεις που αφήνουν την αίσθηση ενός χαλαρωτικού μασάζ και δεν είναι επίπονες, ούτε προκαλούν σημάδια. Μέσα από την αναρρόφηση των ιστών και του δέρματος , ενεργοποιείται η λέμφος και αποβάλλονται οι τοξίνες από το δέρμα.  Στόχος αυτής της αντιγηραντικής μεθόδου είναι η λάμψη, η ενυδάτωση και η σύσφιξη της επιδερμίδας. Χάρη στη δράση της μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και τα ενέσιμα προϊόντα, λένε όσοι ειδικοί την εφαρμόζουν. Προσφέρει άμεση αναζωογόνηση και φυσικό λίφτινγκ στο πρόσωπο. Είναι κατάλληλη για εφαρμογή και σε γυναίκες κάτω των 30 ετών, καθώς λειτουργεί προληπτικά.

Το facial cupping έχουν αγαπήσει celebrities του εξωτερικού όπως η Kim Kardashian, η οποία στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει μάλιστα και φωτογραφία από τη συνεδρία της στο γιατρό.

Πηγή: www.marieclaire.gr