ΣΥΝΤΑΓΕΣ831298 Χυλοπίτες με καρότο, σελινόριζα και φουντούκιαBy Ντίνα Νικολάου22 Νοεμβρίου, 202222 Νοεμβρίου, 2022 Λατρεμένες παραδοσιακές χυλοπίτες μαγειρεμένες με αγάπη και νοστιμιά! Προετοιμασία 15 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά: Για τα λαχανικά 150 γρ. καρότο, σε μικρούς κύβους 150 γρ. σελινόριζα, σε μικρούς κύβους 1 πράσο, σε φετάκια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας βούτυρο 50 ml βερμούτ ή μπράντι 200 ml ζωμό λαχανικών Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τα ζυμαρικά 500 γρ. χυλοπίτες, ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ 150 ml κρέμα γάλακτος Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι Φλοίδες παρμεζάνας, για το σερβίρισμα 1-2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα, τριμμένο σε χοντρά τρίμματα 1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη στη μέση 50 γρ. φουντούκια, χοντροσπασμένα Δείτε εδώ την εκτέλεση