Αν είσαι φαν των social media, θα το έχεις δει να φιγουράρει στο feed διάσημων γυναικών, celebrity facialists, beauty bloggers και it girls. Αυτό το gadget είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία φροντίδας της επιδερμίδας, μαζί με το gua sha (γκουασά) και το jade roller. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, που εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, ειδικά στην περίπτωση που η επιδερμίδα χρειάζεται λάμψη και τόνωση λόγω έλλειψης ύπνου και κούρασης.

Αναφέρομαι λοιπόν στο ice roller, μια low-tech συσκευή που χαρίζει φρεσκάδα, ανακουφίζει από  τον πόνο, τους ερεθισμούς, το πρήξιμο, τις κοκκινίλες του δέρματος και όλα αυτά χάρη στο γεγονός ότι συγκεντρώνει τις ευεργετικές ιδιότητες του πάγου. Επιπλέον, το ice roller βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά την ακμή και τις ατέλειες, αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων και μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

 

Πώς το χρησιμοποιείς;

Η συσκευή αυτή αποθηκεύεται στην κατάψυξη και χρησιμοποιείται στα σημεία που θέλεις να τους προσφέρεις υγιή όψη και φρεσκάδα, κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν από την εφαρμογή των skincare προϊόντων. Το μόνο προϊόν που μπορείς να απλώσεις πριν κάνεις μασάζ με το ice roller είναι ένα gel-based σέρουμ. Ακολούθησε την αναζωογονητική θεραπεία με το ice roller για τουλάχιστον πέντε λεπτά.

Πηγή: www.marieclaire.gr