Έχοντας δεκάδες χρόνια εμπειρία ως supermodel, make-up ambassador, επιμελήτρια σειράς καλλυντικών και ιδρύτρια της πλατφόρμας Rose Inc., η Rosie Huntington-Whiteley είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες beauty mogul της εποχής. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μεταφέρει την εμπειρία της από τον κόσμο της ομορφιάς στη μικρή οθόνη, λανσάροντας το νέα beauty series της, About Face, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας Quibi.

H σειρά, που έκανε πρεμιέρα σήμερα, έχει έξι επεισόδια, που ακολουθούν την Huntington-Whiteley καθώς μιλά με μερικούς από τους A-listers της βιομηχανίας και τους ρωτά πώς ξεκίνησαν και τι ήταν αυτό που τους βοήθησε τελικά να πετύχουν. “Το ήξερα ότι καθένας από αυτούς τους ιδρυτές είχαν μια ιστορία να πουν, η οποία θα αποκαλύψει μια διαφορετική προσέγγιση στο τι σημαίνει να είσαι επιχειρηματίας σήμερα”, λέει η ίδια.

Στόχος της είναι να εμπνεύσει την επόμενη γενιά των beauty lovers. “Για πολύ καιρό, η βιομηχανία της ομορφιάς κυριαρχούταν από μεγάλες εταιρείες, που έλεγχαν την παραγωγή, τη διανομή και την προώθηση των beauty brands”, λέει η Rosie HW. “Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαστε μάρτυρες μιας πλήρους αλλαγής στο παλιό αυτό μοντέλο και στο μεγαλύτερο βαθμό, ευθύνονται γυναίκες για αυτό”, συνεχίζει.

Στο About Face εμφανίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς αυτήν τη στιγμή, ανάμεσά τους η ιδρύτρια των Huda Beauty και Wishful, Huda Kattan, η ιδρύτρια της Glossier, Emily Weiss, η celebrity hairstylist, Jen Atkin και η beauty mogul Kylie Jenner.

Πηγή: harpersbazaar.gr