Από την Diane Keaton μέχρι την Jan de Villeneuve.

Εάν ανησυχείτε για το αναπόφευκτο γκριζάρισμα των μαλλιών σας, δεν είστε μόνη. Για την ακρίβεια, από το 2018, οι αναζητήσεις για “going grey” στο Pinterest έχουν αυξηθεί κατά 879%. Για πολλά χρόνια, τα γκρίζα μαλλιά ήταν δακτυλοδυκτούμενα και συνοδεύονταν από ένα αίσθημα ντροπής, που ανάγκαζε τις γυναίκες να τα κρύβουν, βάφοντάς τα.

Πλέον θεωρούνται πολύ πιο αποδεκτά με χιλιάδες celebrities, αλλά και Instagram influencers να αποδεικνύουν πως το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών μπορεί να δείχνει αθεράπευτα κομψό. Ακολουθούν 7 γυναίκες που θα σας πείσουν να σταματήσετε να βάφετε τα γκρίζα μαλλιά σας:

Jane Fonda

Jane Fonda

Η Jane Fonda εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων Oscar 2020 δείχνοντας περήφανα για πρώτη φορά τα γκρίζα μαλλιά της και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν φυσικά διθυραμβικά.

Grece Ghanem

Grece Ghanem

Το πολύ κοντό καρέ με έντονη πλαϊνή χωρίστρα αποτελεί ιδανική επιλογή για τα λεπτά μαλλιά με τάση αραίωσης και τριχόπτωσης, καθώς χαρίζει έντονο όγκο και μπορεί εύκολα να καμουφλάρει τα κενά σημεία, ανάλογα με την τοποθέτηση της χωρίστρας.

Photo credits: Instagram/@greceghanem

Jan de Villeneuve

Jan de Villeneuve

Το καρέ σε συνδυασμό με αφέλειες αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές κουρέματος για γυναίκες άνω των 50, καθώς κρύβει τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, ενώ παράλληλα χαρίζει έναν αέρα νεανικότητας.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Μπορεί να είναι γνωστή για τα ξανθά μαλλιά της, ωστόσο τελευταία εμφανίζεται με ένα πολύ κομψό grombé στιλ, στο οποίο οι φυσικές γκρίζες ρίζες της σταδιακά χάνονται στις ξανθές άκρες.

Linda Fargo

Linda Fargo

Το sleek καρέ της Fargo είναι ένα από εκείνα τα κλασικά κουρέματα, που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Carmen Dell’Orefice

Carmen Dell’Orefice

Η Carmen Dell’Orefice στα 88 της χρόνια παραμένει αθεράπευτα κομψή, κάτι το οποίο οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο λευκό καρέ της.

Diane Keaton

Diane Keaton

Το μακρύ γκρίζο καρέ της Diane Keaton αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κουρέματα του Hollywood, καθώς καταφέρνει εδώ εδώ και χρόνια να δείχνει κομψό και φρέσκο.

Iris Apfel

Iris Apfel

Μπορεί το pixie να θεωρείται ένα από τα κορυφαία hair trends της σεζόν, ωστόσο η Iris το επιλέγει με κλειστά μάτια εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή: www.harpersbazaar.gr