Έτσι και βρεις το κόλπο να φτιάχνεις τα μαλλιά σου θα έχεις χτίσει το 1/2 της εικόνας σου.

Ωραία ήταν όταν πηγαίναμε στο κομμωτήριο και αλλάζαμε και διάθεση μαζί με τα μαλλιά μας. Τώρα, με την παγκόσμια καραντίνα, πρέπει να μάθουμε να φτιάχνουμε μόνες μας τη διάθεσή μας και τα μαλλιά φυσικά. Ένα βίντεο στο YouTube, της Alex Gaboury, εστιάζει σε κάτι πολυ ωραίο και ενδιαφέρον. Στο πώς θα φτιάξεις χτενίσματα που δεν απαιτούν χρόνο, γίνονται μέσα σε 60 δευτερόλεπτα και το μόνο που χρειάζεσαι από εξοπλισμό είναι τα χέρια σου και τις επιδέξιες κινήσεις σου καθώς και κάποια τσιμπιδάκια.

Με άλλα λόγια, αυτό το βίντεο θα σε σε βοηθήσει να είσαι χτενισμένη μέσα στην ημέρα, όχι μόνο στο σπίτι που ενδεχομένως δουλεύεις και ίσως χρειαστεί να κάνεις και κάποια βιντεοκλήση αλλά και στο τζόκινγκ στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Αυτές είναι οι έξοδοι που μας νοιάζουν, σε αυτές φροντίζουμε να είμαστε κουλ στην εικόνα μας.

Μην προβληματίζεσαι που το βίντεο είναι για μακριά μαλλιά, κάποιες από αυτές τις ιδέες μπορεί μια γυναίκα να τις εφαρμόσει και σε πιο κοντά, όχι σε πολύ κοντά, pixie cut, βέβαια. Ένας κότσος στα μισά μαλλιά δηλαδή, ή ένας χαλαρός κότσος χαμηλά στον λαιμό, γίνονται και σε πιο κοντά μαλλιά.

Το θέμα είναι να είσαι ευρηματική και να έχεις διάθεση να ασχοληθείς.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο και δοκιμάστε να το αντιγράψετε: 

Η κεντρική φωτό είναι από εδώ:

 

View this post on Instagram

 

Messy hair ✔️✔️✔️

A post shared by BCN Street Style (@street_style_corner) on

Πηγή: www.womantoc.gr