3 πανεύκολοι τρόποι να βάζεις αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ

Home ΟΜΟΡΦΙΑ 3 πανεύκολοι τρόποι να βάζεις αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ
beauty-face

Πολλές φορές, προβληματίζεσαι για το ποια είναι η σωστή σειρά των προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Επίσης, ανάμεσα στο μακιγιάζ και το αντηλιακό δεν ξέρεις πάντα τι προηγείται και τι έπεται. Σου λύνουμε την σπαζοκεφαλιά με τρεις απλούς τρόπους. Εφάρμοσε κανονικά το μακιγιάζ σου και άφησε τα τρία προϊόντα να βάλουν την τελική αντηλιακή πινελιά τους.

-Διάλεξε ένα αντηλιακό spray με υψηλό δείκτη προστασίας, ψέκασε το πάνω από το μακιγιάζ σου και ανανέωνέ το όσο συχνά θέλεις. Δεν χρειάζεσαι καθρέπτη.

-Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις σε μια πούδρα αντηλιακής προστασίας σε μορφή πινέλου! Με τη βοήθεια του πινέλου, μπορείς να την απλώσεις σε όλο το πρόσωπο και να προσφέρεις αντηλιακή προστασία με ένα διάφανο και αόρατο ματ τελείωμα.

-Τι θα έλεγες για ένα προϊόν που προσφέρει τις ιδιότητες ενός makeup σε μορφή αντηλιακής compact powder, βάζει την τελική πινελιά χρώματος και προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία; Με το σφουγγαράκι που θα βρεις στο εσωτερικό της συσκευασίας απλώνεις την compact πούδρα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Η ανάλαφρη σύνθεσή της θα σου χαρίσει ένα φυσικό τελείωμα, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο όλες τις ώρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η σύνθεση είναι αδιάβροχη.