Ενας τρόπος για να πετύχεις αισιοδοξία, χαμόγελο, δυναμισμό, διάθεση για ανανέωση και φυσικά δημιουργικότητα, είναι να επιλέξεις να προσθέσεις κάτι πολύ πρωτότυπο και μοντέρνο στην εμφάνισή σου. Αυτό μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ ή μια ενδυματολογική επιλογή, ένα όμορφο κραγιόν ή ακόμα να σχετίζεται με το μανικιούρ σου και ειδικότερα, με το nail art που θα προτιμήσεις.

Υπάρχουν σχέδια που τη δεδομένη χρονική περίοδο κάνουν θραύση στην αναζήτηση του Instagram, λόγω του ότι έχουν μια πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση, έχουν χρώμα και θεωρούνται απολύτως fashionable. Απευθύνονται σε πιο τολμηρές γυναίκες ή σε εκείνες που απλά αισθάνονται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να κάνουν μια statement επιλογή, η οποία θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα κερδίσει τα πιο θετικά σχόλια.

Έμπνευση:Funky mood

Έμπνευση:Amethyst sky

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Last month I did a celestial rose quartz, so for February’s birthstone here is an amethyst version! 💜 Swipe to see a close up of the @magpie_beauty Perriwinkle flakes giving the gorgeous iridescent depth 😍• (detailed nail art appt 1hr 15)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jen Seales • Nail Artist (@buffcsjen) στις

Έμπνευση: Starfish 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hand-Painted StarFish 🐚⭐️ Using #essiesunnybusiness @essie #anyfingoes #throwinthetowel #talktothesand #ad Rings @doublemossjewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) στις

Πηγή: www.marieclaire.gr